- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na charakter poruszanego zagadnienia, został przeniesiony z kategorii Internet domowy (etykieta: Neostrada) - Moderator Wiktor ◄
Witam,
jutro oddaję Liveboxa i odbiornik tv od Orange i czy przy oddawaniu muszę oddać wszystkie kable nawet RJ-11 który idzie przez kilka ścian do Liveboxa w innym pokoju?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tistut pozwolisz że dopyta, czyżby monterzy ciągnęli u Ciebie kabel od modemu do dekodera przez kilka pokoi? Nawet jeśli, to standardowy zestaw osprzętu w modemie/routerze to jest kabel zasilający i krótki kabel ethernet (rj) podobnie w dekoderze, z tym że tam dochodzi pilot... nie jestem pewny czy kabel HDMI.... też niezbyt długi. Więc to co jest w pudełku (informacja najczęściej jest w instrukcji) trzeba oddać... a, do dekodera też karta 😉 Myślę że jeśli oddasz taki zestaw, to nikt nie będzie dochodził długiego, wielometrowego kabla, zwłaszcza że został przeprowadzony przez ściany działowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy - oddanie sprzętu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Misiek62 a jeżeli nie ma możliwość wyjęcia go? Jest jakaś kara za nie oddanie go?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Tistut pozwolisz że dopyta, czyżby monterzy ciągnęli u Ciebie kabel od modemu do dekodera przez kilka pokoi? Nawet jeśli, to standardowy zestaw osprzętu w modemie/routerze to jest kabel zasilający i krótki kabel ethernet (rj) podobnie w dekoderze, z tym że tam dochodzi pilot... nie jestem pewny czy kabel HDMI.... też niezbyt długi. Więc to co jest w pudełku (informacja najczęściej jest w instrukcji) trzeba oddać... a, do dekodera też karta 😉 Myślę że jeśli oddasz taki zestaw, to nikt nie będzie dochodził długiego, wielometrowego kabla, zwłaszcza że został przeprowadzony przez ściany działowe.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
odświeżam. Dwa pytania, czy mogę oddać za kogoś z rodziny sprzęt (dekoder, livebox) w Salonie Orange?
Kolejne pytanie, nie mam pojęcia gdzie podział się zasilacz od dekodera, jaką karę naliczą w Salonie lub gdy odeślę sprzęt kurierem, bo rozumiem, że w przypadku odsyłki sprzętu można wysłać to kurierem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mam właśnie zasilacza, spróbuje może się uda, jak nie to niestety pozostaje wysyłka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze jedno pytanie, dokupie taki zasilacz w Salonie jeśli nie chcieli by przyjąć? Pytanie drugie, mam dekoder UHD88, on ma kieszeń na dysk, ale w zestawieniu na mój Orange nie mam go wpisanego, czyli rozumiem, że go nie było? bo umowe bardzo dawno podpisywałem, ale nie kojarzę żeby dekoder był z dyskiem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »