- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy. Chciałam je anulować. Jednak dostałam informację że jest już zaakceptowane.
@xMarta31 dowiedz się dokładnie na infolinii i podpytać w salonie. Ostatnio ktoś mówił mi o otwartym sprzęcie i problemami ze zwrotem, więc piszę, to co słyszałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odstąpienie od umowy. Chciałam je anulować. Jednak dostałam informację że jest już zaakceptowane.
@xMarta31 nie poniesiesz żadnych konsekwencji. Sam nie raz zwracałem sprzęt, którego używałem kilka dni, a następnie odstąpiłem od umowy. Photo jest 14 dni, aby można było sprawdzić działanie urządzenia, czy usługi. Jeśli nie odpowiada, to zwracamy. Ważne, aby było kompletne, czyli telefon, ładowarka, kabel, oryginalne opakowanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak mi powiedział doradca . Dziękuję bardzo ! 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xMarta31 więc spokojnie odsyłaj, ważne aby był komplet i dotrzymany termin.
https://www.orange.pl/omnibook/odstapienie-od-umowy-na-uslugi-orange
Koszty jakie poniesiesz, to opłata proporcjonalna, za korzystanie z usług, jeśli przy podpisaniu umowy była wyrażona zgoda na rozpoczęcie świadczenia usługi, koszt aktywacji, chyba, że była promocja, to koszt aktywacji może być anulowany oraz koszt wysyłki urządzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
to było tylko urządzenie na raty .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jak odebrali zwrócony sprzęt i po kilku dniach przychodzi mi faktura korygująca z tytułem zwrot towaru to odstąpienie zostało zrealizowane ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie chcę Cię urazić, ale naprawdę nie możesz opierać działań mogących mieć dla Ciebie konsekwencje finansowe, na opiniach osób trzecich. Nikt tu Ci nie może odpowiedzieć na takie pytania w sposób wiążący, bo to wymaga dostępu do Twoich danych u operatora. Jedynie kontakt z BOK, i wyjaśnienie tam wszystkich wątpliwości pozwoli ci spać spokojnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xMarta31napisał(-a)Czy jak odebrali zwrócony sprzęt i po kilku dniach przychodzi mi faktura korygująca z tytułem zwrot towaru to odstąpienie zostało zrealizowane ?
Takie pytanie skieruj do operatora, telefonicznie do Orange.
Tu konkretnych informacji nie dostaniesz, bo to forum użytkowników usług Orange, tu pracowników Orange nie ma, co mieli by dostęp do twojego konta i konkretnych informacji 😎
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »