Nowa oferta od 10 stycznia

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Ja mam Nortona na 5 urządzeń za niecałe 150 zł na rok.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/smartfony-za-pol-ceny-w-nowej-ofercie-ora...
Druga część

@Arti_Kn_Pl, to takie lekkie p.... bezzapachowe, ale dobre i to, jak nie wiadomo wszystkiego, że zacytuję:" Rabatem będą objęte wybrane modele telefonów. Lista będzie dostępna na dedykowanej stronie internetowej. Przyznanie rabatu będzie się odbywało po wprowadzeniu specjalnego kodu w trakcie składania zamówienia. . Kody będą udostępniane klientom telefonicznie, mailowo lub SMS-em, tutaj warunkiem jest wcześniejsze wyrażenie zgody marketingowej. Kod będzie można zamówić również SMS-em. Wiadomość trzeba będzie wysłać z numeru znajdującego się w ofercie Orange Love. Treść SMS-a nie jest jeszcze znana." Emotikon: Mrugający

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

@Anonim: taka "nowomowa" to coś normalnego wewnątrz Orange. To nie są komunikaty skierowane bezpośrednio do klientów.
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@Piotrekk85, ale klienci zainteresowani nowinkami czytają. Może lepiej byłoby wstrzymać oddech?...No tak, żeby nie ten dech, to by człowiek zdechł...niech zażyją Travisto, albo Espumisan Emotikon: Język

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

Mi się wydaje, że większość klientów potrzebuje rzetelnych informacji, a nie "szybkich" informacji. A ostatnio takie spoilery często zawierają błędy - wpis łatwo edytować lub usunąć. A temat telepolis i związków z Orange i rzetelności dziennikarskiej to odrębna historia.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 472
  • 733
  • 11

Bedzie jakas nowa promocja ze swiatlowodem?

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 416
  • 245
  • 17

Do czwartku musisz poczekać. Będzie oficjalnie wiadomo  😉

Zespół Nasz Orange
  • 3269
  • 13822
  • 73

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33105
  • 40667
  • 1403

A to juz działa?

Screenshot_20190205-163006.jpg

Zespół Nasz Orange
  • 3269
  • 13822
  • 73

Dalej masz taki problem? Mi po wejściu na urządzeniu mobilnym pokazuje się strona do logowania.