- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Po wpisaniu numeru 994 mam komunikat "Usługa, z której chcesz skorzystać, jest niedostępna na tym obszarze." To jest numer do zgłaszania awarii wodociągowych. Mieszkam 6km od miasta. Córka w mieście bez problemu się dodzwoniła na ten numer. Nie mam blokady na tym numerze. Jaka przyczyna? Na inne numery alarmowe, np. 991, mogę dzwonić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jaropa1 tego typu numery są przypisane do lokalizacji. Jeśli łączysz się z nadajnikiem, który jest już poza lokalizacją, to połączenie nie będzie nawiązane. Trzeba by było udać się bliżej centrum i wykonać połączenie po zalogowaniu do nadajnika, który jest w lokalizacji.
Ważne, połączenia z WiFi Calling też nie będą realizowane. Wystarczy wyłączyć WiFi i już połączenie alarmowe z lokalizacji można zrealizować.
Dla przykładu podam połączenie do PGE nr 991. Mój rejon to Biała Podlaska. Kolega nad Bugiem zalogował się do nadajnika w Mielniju i kiedy mógłbym już wykonać zgłoszenia do PGE Biała Podlaska. Musiał kawałek odjechać, aż złapie nadajnika z województwa mazowieckiego lub lubelskiego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nie mogę się dodzwonić na 994
@jaropa1 zgłoś na infolinii brak dostępu do numeru skróconego AUS.
Sprawdź jednak wcześniej alternatywny numer na stronie wodociągów dla Twojego regionu
Może i Ciebie zgłasza się inaczej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę się dodzwonić na numer 994. Usługa jest niedostępna na tym obszarze.
Tego typu numery mają zasięg regionalny. Najwyraźniej centrala z którą się łączysz nie przypisała Twojego telefonu do tej lokalizacji. Pytaj tego u kogo masz ten telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jaropa1 tego typu numery są przypisane do lokalizacji. Jeśli łączysz się z nadajnikiem, który jest już poza lokalizacją, to połączenie nie będzie nawiązane. Trzeba by było udać się bliżej centrum i wykonać połączenie po zalogowaniu do nadajnika, który jest w lokalizacji.
Ważne, połączenia z WiFi Calling też nie będą realizowane. Wystarczy wyłączyć WiFi i już połączenie alarmowe z lokalizacji można zrealizować.
Dla przykładu podam połączenie do PGE nr 991. Mój rejon to Biała Podlaska. Kolega nad Bugiem zalogował się do nadajnika w Mielniju i kiedy mógłbym już wykonać zgłoszenia do PGE Biała Podlaska. Musiał kawałek odjechać, aż złapie nadajnika z województwa mazowieckiego lub lubelskiego.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Infolinia Orange nie znała rozwiązania problemu. A w sobotę i niedzielę inne numery wodociągów nie działają.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sorry, ale nie każda sprawa zagraża zdrowiu i życiu, żeby dzwonić na 112. Wystarczy, że chcę się dowiedzieć, kiedy będę mógł spuścić wodę w toalecie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś