- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Potrzebuję pomocy. Nie mogę robić zakupów przez sklep Google Play, gdyż wyskakuje mi komunikat, że mam limit 30zł na usługi elektroniczne. Kontaktowałam się kilka dni temu z Orange, powyłączali mi wszystkie limity, a ja wciąż nie mogę nic kupić. Dziś znów z nimi rozmawiałam, i mam wszystko wyłączone. Znalazłam w aplikacji Orange miejsce gdzie mogę zmienić ten limit. Próbowałam go zwiększyć ale pisze, że "wpisane parametry są niepoprawne". Dodam że aplikacje mam zaktualizowaną. Brak mi już pomysłów 😞 pomocy!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już wszystko wiem. Ponoć odgórnie wprowadzili zasadę że jakikolwiek limit ma być nałożony. Udało mi się go jedynie powiększyć, także jest pewien sukces 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Limit na usługi elektroniczne
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Abonament. Umowe przedluzalam jakos na przełomie września i października. Później spoznilam sie z uregulowaniem opłaty za fakture, nalozyli mi limit, ale pozniej wszystko splacilam, limity mi powylaczali i oo.. Nie dziala. Nie mogę uruchomic ulubionej muzycznej aplikacji i chyba będę płakać haha 😛 masz jakiś pomysł?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O widzisz... Spróbuję i dam znać 🙂 dziękuję!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No niestety. Nie pozostaje mi nic innego jak zgłosić problem techniczny. Nic nie zadziałało..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Już wszystko wiem. Ponoć odgórnie wprowadzili zasadę że jakikolwiek limit ma być nałożony. Udało mi się go jedynie powiększyć, także jest pewien sukces 🙂