- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Miałem już jednego, ale ten kusi tym bardziej, że jest okazja z Windowsem 10. Niby specyfikacje sobie polukałem, ale czy jako laikowi do obsługi neta (bez gier i filmów) to jest dobry, czy za bogaty sprzęt? Bo ogólnie i wizerunkowo, jak wiele z nich. Jakieś rady i porady? Info wskazane byłoby na cito...proszę.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobry do biura oglądania filmów co do gier to tylko mnie wymagających bardzo dobry komputer do mniej wymagających użytkowników po za tym firma HP ma bardzo dobre komputery dobry wybór Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobry do biura oglądania filmów co do gier to tylko mnie wymagających bardzo dobry komputer do mniej wymagających użytkowników po za tym firma HP ma bardzo dobre komputery dobry wybór Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Laptop HP 255 G7 2019 w ofercie dla mnie
@Anonim jeśli można, to tu ocenię, na twoje wymagania w sam raz, polecać nie będę bo HP sprzętu nie miałem, inna sprawa to ty kupujesz, więc żeby nie było na mnie, ja tylko Dell eksploatuję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim , Dell to mi się już marzył, nim kupiłem pierwszego stacjonarnego...ale firma, to firma...trochę droga.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Laptopy Dell czy PC są długowieczne, ale dziś to nie wymóg, HP też powinien działać długo, inna sprawa to cena, trzeba jednak budżetu się trzymać, kompromis myślę że dobry to ten HP.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@AnonimHP też jest drogi ja miałem od Orange około 5 lat temu jakoś laptopa HP do dziś mi działa :)i tak DELL I HP są bardzo dobre komputery tu ma rację @Anonim polecać nie będę byś nie miał za złe 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ratach to się nie odczuje ubytku w budżecie. Ok.71 x 24 i w dodatku umowa się kończy. Tylko nie wiem, czy w salonie jest, bo w sklepie ta oferta jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim tego nie wiem czy w salonie jest na pewno online sklepie jest ale jeśli nawet jest w salonie to pamiętaj w salonie drożej nisz online sklep ma 🙂