- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
Potwierdzam. W karcie USIM.MC.P (jest to karta standard/micro/nano w czarnej kopercie "Twoja karta SIM 4G LTE", na odwrocie na dole "karta SIM 4G LTE MC") można wyłączyć żądanie PIN. Wziąłem taką do trackera GPS jako 'kolejną/dodatkową do głównej', tylko do transmisji danych za 5zl/mc. Trzeba tylko prosić konkretnie o taką bo inaczej dają co mają akurat w salonie. W jednym nie mieli, musiałem iść do innego i tam takie już mieli.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
Byłem w salonie orange, mieli karty sim mc, posiadam orange love, chciałem wymienić kartę do netu co mam w routerze, ale się nie dało, gdyż karty sim mc są tylko do kart voice ://// może ktoś potwierdzić czy udało się komuś wymienic karte do transmisji danych na tą nową mc?? Pani w salonie oczywiście próbowała mi wymienić, ale wywalało jej w systemie błąd... mój Huwaei e3372 hilink za cholere nie chce pamietać pinu, dlatego ciągle walczę o taka karte:/ ma ktoś może ten modem lte?? i pamieta mu PIN z orange???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
br0nas napisał(-a):może ktoś potwierdzić czy udało się komuś wymienić kartę do transmisji danych na tą nową mc?? Pani w salonie oczywiście próbowała mi wymienić, ale wywalało jej w systemie błąd...
Mi się nie udało. Również usłyszałem że karty mc 3w1 są tylko do usług głosowych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
jaki masz internet w Orange Love (stacjonarny czy mobilny)?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
mam orangle love inernet mobilny, mówię o głownej karcie która odpowiada za internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
prosilem o zwykła sim 3w1 mc, bo akurat do modemu huawei e3372s pasuje zwykła sim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
Czy jest jakaś szansa, czy moją główną karte sim do netu mobilnego da się wymienić na tą MC ????
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karty sim bez pinu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj