- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Hej! Jestem klientem indywidualnym abonament i mam problem z internetem. Zwykle co miesiąc dostaje 5GB, ale w tym miesiącu dostałem 5+6 GB. Zużyłem te 5GB, a tych 6GB nie da się użyć. Na aplikacji My Orange pokazuje, że mam 6GB, ale jak wchodzę na Youtube'a, czy Snapchata to mi internet nie działa. W ogóle nie działa. Nic nie działa, żaden reset telefonu, nic. Pomóżcie!
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podejrzewam, że masz z 2 komórki na koncie. Jeżeli masz Plan Komórkowy albo Orange Love jest to błąd. Aktualnie w Planach Mobilnych dostaje się bonus 3GB za 2 i każdą kolejna kartę, ale jako pakiet danych na konto do wykorzystania na wszystkich numerach, coś jak w internecie mobilnym. Coś nie pykło, i doładowanie kontowe 3GB za każdy numer dostają ww. plany, a nie mają tego w promocji. Z pakietu nie da się korzystać bo Love i Plany Komórkowe nie mają usługi pozwalającej korzystać z pakietu na konto, chyba, że jest internet mobilny to wtedy na "lewo" powinno działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet
@Kacper294 , sprawdź ustawienia sieci.
W moim LG wygląda to tak:
Nazwa
Orange Internet
APN
internetipv6
Proxy
Nie ustawiono
Port
Nie ustawiono
Nazwa użytkownika
internet
Serwer
Nie ustawiono
MMSC
Nie ustawiono
MMS Proxy
Nie ustawiono
MCC
260
MNC
03
Typ uwierzytelnienia
PAP
Typ APN
default,dun,hipri,supl
Protokół APN
IPv6
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podejrzewam, że masz z 2 komórki na koncie. Jeżeli masz Plan Komórkowy albo Orange Love jest to błąd. Aktualnie w Planach Mobilnych dostaje się bonus 3GB za 2 i każdą kolejna kartę, ale jako pakiet danych na konto do wykorzystania na wszystkich numerach, coś jak w internecie mobilnym. Coś nie pykło, i doładowanie kontowe 3GB za każdy numer dostają ww. plany, a nie mają tego w promocji. Z pakietu nie da się korzystać bo Love i Plany Komórkowe nie mają usługi pozwalającej korzystać z pakietu na konto, chyba, że jest internet mobilny to wtedy na "lewo" powinno działać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet
@Kacper294, czy sprawa została rozwiązana? Któraś z powyższych odpowiedzi pomogła? Jeżeli tak, to śmiało oznacz jako rozwiaząnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz