- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Poklikałem sobie na telefonie w reklamy gamemine. Zawsze była informacja o zaakceptowaniu regulaminu i później zamawiam i płacę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Oszustwo nalezy nazywać po imieniu. Marna firma nie umie uczciwie sprzedać swojej usługi to się dogaduje z operatorem łasym na kase. I razem okradaja uzytkownika do pierwszej faktury. Wstydzcie sie! Marność naszego prawa aż krzyczy. Złodzieje smieją się nam w twarz!
@sebaswiderskinapisał(-a)
Poklikałem sobie na telefonie w reklamy gamemine. Zawsze była informacja o zaakceptowaniu regulaminu i później zamawiam i płacę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
No to żeby było jaśniej zrozumieć obrońcom orange, przykład jak działa operator wraz z szemraną firmą gamemine:
Świadomie idziesz po bułki do sklepu a ktoś ci wkłada do kieszeni reklamę. Wyrzucasz ją do kosza a pocztą przychodzi Ci rachunek do zapłacenia za niechcianą reklamę...
Jeszcze znajdą się obrońcy takich zachowań?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Tu problemy są dwa: mało ludzi blokuje usługi jeśli nie zamierza z nich skorzystać oraz "wykluczenie cyfrowe". Niestety sporo osób nie potrafi poprawnie obsługi przeglądarki internetowej w telefonie, instrukcje są mega nieczytelne lub krótkie. Mało też kto wie, że jeśli korzystasz z mobilnej transmisji danych, to są serwisy które "widzą" Twój numer telefonu bez żadnej autoryzacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Piszesz juz o tym wykluczeniu cyfrowym tyle razy ze musze i na to zareagowac. Kto nadąży za waszymi chytrymi sztuczkami? Pewnie się da ale oprócz tego na te rachunki trzeba zarobić i czemu innemu poświęcać czas. Dobrze wiecie o tym i to perfidnie wykorzystujecie...
Jest prosta zasada bo wystarczy tylko chronić i szanować klientów. Taka usługa "płać i płacz z orange" bezwzględnie powinna być domyślnie WYŁACZONA. Dopiero specjalne i świadome włączonie jej można egzekowować. Proste?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Jak jest potrzebne to sobie właczą o to sie nie martw
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Ale ja mam ustawiony ten limit i to zeżarło mi w zeszłym miesiącu 45 zeta bez mojej wiedzy, po prostu orange nazwało swoje usługi z gamemine inaczej i tak obchodzą prawo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś