- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, chciałbym wziąć abonament z telefonem przez sklep internetowy Orange. Jako drugi dokument poza dowodem mogę wybrać potwierdzenie przelewu. Jakie potwierdzenie może to być? Jakiekolwiek? Przykładowo mogę okazać potwierdzenie przelewu spłaty rat, które mam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi dokument
@wolfqqMasz tutaj jakie potrzebne są dokumenty potrzebne do podpisania umowy w Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi dokument
@Anonim@ Niestety w sklepie internetowym trzeba wybrać dodatkowy dokument poza zgodą na weryfikacje i dowodem osobistym. Na podanej stronie nie ma informacji o tym. Stąd moje pytanie o to potwierdzenie przelewu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi dokument
@wolfqq 🙂
Na marginesie jeszcze przypomnę o tym:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Drugi dokument
@wolfqqnapisał(-a)Witam, chciałbym wziąć abonament z telefonem przez sklep internetowy Orange. Jako drugi dokument poza dowodem mogę wybrać potwierdzenie przelewu. Jakie potwierdzenie może to być? Jakiekolwiek? Przykładowo mogę okazać potwierdzenie przelewu spłaty rat, które mam.
Myślę @wolfqq że sprawa drugiego dokumentu załatwiona ( post pisałaś trzy tygodnie temu )
drugim dokumentem potrzebnym do weryfikacji może być np. rachunek za prąd, gaz,etc...