- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
[edit] ► Jak się okazało w dalszym toku dyskusji - w pytaniu chodziło o plan Orange Biz Krajowy, dlatego skorygowałem także tytuł niniejszego tematu - Moderator Wiktor ◄
Jak mogę włączyć dodatkowy internet w ofercie Orange Biz krajowy? Kiedyś wysyłałam SMS DODATKOWY INFERNET na 80065 teraz nie działa.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoń na *600 lub przez mój Orange można to zlecić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodatkowy internet na komórce [Orange Biz krajowy]
@Vajolet_ od kiedy masz komórkę w pakiecie? Pytam, bo chyba trzeba sprawdzić jaka promocja obejmuje twój abonament, bo zakładam, że masz abonament. Jeśli dobrze pamiętam to w moim abonamencie mam opcją automatycznego uruchomienia dodatkowej puli (chyba 5 GB) za 10 zł, która może być powtórzona, a po nich uruchamiać się miało LTE bez limitu..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Złe wpisałam mam Orange Biz krajowy. Przepraszam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoń na *600 lub przez mój Orange można to zlecić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Vajolet_ z tego co się orientuję, to Orange Love jest też w opcji dla Firm. Powtórzę, co i jak jest w ramach danego pakietu wynika z obowiązujących w czasie podpisani umowy cenników, z uwzględnieniem innych rozwiązań opisanych w regulaminie promocji...
Dopowiem, po pobieżnej lekturze jakiegoś regulaminu promocji Orange Love dla Firm, że tam też jest mowa o dodatkowo płatnych (po 10 zł) dwóch pakietach 5 GB uruchamianych po zużyciu wcześniejszego, w tym podstawowego z umowy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy któraś z udzielonych wyżej odpowiedzi okazała się dla Ciebie pomocna? Jeśli tak - oznacz ją :). Szczegóły poniżej:
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.