Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czas oczekiwania na połączenie z konsultantem na numer biura obsługi

ROZWIĄZANE
jerzysd
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
Solved!

Właśnie jestem w trakcie czwartego oczekiwania na próbę połącznia z konsultantem. Każde oczekiwanie trwało około 21 minut z rożna ilością sekund. Teraz jestem podczas rozmowy. Jednak być może udało mi sie zareklamować koszt tych prob oczekiwania za polaczenie. Kiedyś jak nie było jeszcze max-a można było włączyć funkcje oddzwoń do mnie. Co zwykle miało miejsce do 24 godzin. Szkoda, że tego nie ma. Obsługuje mnie bardzo miły Pan z olbrzymia cierpliwością. Ale po co to pisze - proszę zmiencie te melodyjke bo ona jest od dziesięcioleci - proszę 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
jerzysd
Solution

Złożyłem reklamacje która została uznana, i koszty zostały anulowane w całości. Łącznie z kosztami rozmowy z konsultantem. Temat zamknięty. Dziękuję za uwagę. Pomysły złożone, ze średnim odzewem  

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 ODPOW. 10
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze

@jerzysd daj jako pomysł. Zagłosuję. Dziś też miałem długie oczekiwanie na infolinii.

Tu link do utworzenia nowego pomysłu:

https://nasz.orange.pl/t5/forums/postpage/board-id/Nasz-Orange-Pomysly

Krek151
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Po to czekasz, słuchasz muzyki , słuchasz reklam, aby czas połączenia leciał a Ty Płacił. 

Połączenie takie powinno odbywać się bezpośrednio i być naliczane od chwili prowadzonej rozmowy.

jerzysd
Solution

Złożyłem reklamacje która została uznana, i koszty zostały anulowane w całości. Łącznie z kosztami rozmowy z konsultantem. Temat zamknięty. Dziękuję za uwagę. Pomysły złożone, ze średnim odzewem  

gilban
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

Ja dzwonię na numer 510 100 100. Z komórki. Mam ją w Play na kartę. I do tego pakiet bez limitu za 25 zł. Więc nie mam problemu, że mi szybko zjada minuty. Bo jest to normalny numer komórkowy.

ketrasaArtur

Wiadomość zawiera hiperłącze

Chyba na infolinii Orange nastąpiły jakieś zmiany. Jak dzwonie z numeru z poza Orange, to bardzo długo oczekuję na połączenie, z numeru Orange połączenie nastąpiło natychmiast.

* Wątek (oddo), ze względu na poruszaną problematykę, przeniesiono z tematu Pogaduchy 2.0 - Wiktor

Anonim
Nie dotyczy

@ketrasaArtur  tak to bywa

Dzwoń że złotego numeru, to odbiorą od razu, nawet jak to T-Mobile

ketrasaArtur

@Anonim numer jest bardzo złoty: 57X XXY YYY, ale też długo czekam na połączenie.

Anonim
Nie dotyczy

@ketrasaArtur  ja mam 600 xxx yyy i respekt, jak dzwonię do swojej czy innych sieci

jerzysd

Dziś znowu straciłem około 3 minuty połączenia, bez skutku czekając na połączenie z konsultantem. W tym większość czasu walcząc z przejściem przez Max-a