- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości wysyłania SMS po Wi-Fi Calling na iPhone. Przestało działać. Co zrobić?
@Legion12 potwierdzam to, co napisał @j131 o pakiecie Love.
Rozwiązać możesz z karą, lub w trybie uznanej reklamacji ze strony Operatora
Jeśli sami uznają, że dali ciała z czymkolwiek nie do ogarnięcia...lub popełnili błąd na tyle istotny, że po prostu tak wypada zrobić i zakończyć współpracę.
Na to jednak bym nie liczył, bo umowa rzecz święta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości wysyłania SMS po Wi-Fi Calling na iPhone. Przestało działać. Co zrobić?
@Legion12 Zrezygnować z umowy możesz, tylko sprawdź jaką karę dostaniesz, Mój Orange to pokazuje, tak na poważnie, jak można brać SIM u operatora, jak się nie ma zasięgu, ale jeśli był przy podpisywaniu umowy, teraz nie, to można pismo wysłać, tylko miej na uwadze, że cały pakiet się rozleci 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Polecisz jakiegoś operatora który działa offshore?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefonia satelitarna @Samotnick 😎
Tak na poważnie w temacie, operator nie gwarantuje pewnie poza lądem wszystkich usług, więc trudno z tego powodu zerwać umowę 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD A na poważnie? On i Ty macie awaryjny dostęp do komunikacji przez satelitę (https://support.apple.com/pl-pl/105097) ale tu głównie chodzi o otrzymywanie wiadomości autoryzacyjnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Numer zmienić do autoryzacji, skoro prepaid działa, to z niego korzystać, iPhone ma dual sim, prepaid na e-sim i tyle 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko się zgadza ,tylko zastanawia mnie zawsze jedna rzecz dlaczego nie można się tak po ludzku przyznać .Spieprzylismy coś -postaramy się naprawić .Nie znoszę kłamstwa .Wysylaja ze nie uznają reklamacji ,że niby wycofują usługę SMS a jednak działa u wszystkich.To jest podstawa do anulacji umowy. Zadzwoniłem na ląd do kolegi w sprawie sprawdzenie SMS po WiFi .Przestawil telefon w tryb samolotowy i wysłał sms po WiFi bez problemu-oczywiście ma abonament w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Legion12 Obsługa klienta nie przyznaje się raczej do pomyłki, możesz drążyć temat, lub niech sekcja techniczna przyjrzy się temu, zwykły konsultant tego nie ogarnie 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Legion12 Mam Flex-a (iPhone, eSIM bez dodatkowych kart) i w listopadzie dotknął mnie ten sam problem. Z dnia na dzień przestały działać SMS przez WiFi. Na pierwsze zgłoszenie odpisali że usługa nie będzie działać bo mam dodatkowe karty (bzdura!!!). Na drugie nic nie odpisali, bo się „zawieruszyło w systemie”. Dopiero po trzecim zgłoszeniu i łącznie 3 tygodniach czekania rozwiązali problem. Walcz do skutku, to wina Orane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za potwierdzenie że to nie przypadek jednostkowy. Wygląda na to, że reakcja wsparcia BOK na takie zgłoszenia wymaga modyfikacji. Nie wiem czy Zespół mógłby coś w tej sprawie zrobić, ale na pewno warto żeby się tym ktoś odpowiedzialny za wsparcie zainteresował.
- « Poprzedni
- Następny »