- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak możliwości przedłużenia umowy
Cześć, mam dosyć nietypowy problem z Orange.
Tydzień temu zadzwonił do mnie konsultant z Orange w celu zaproponowania mi nowej umowy bo stara wygasa, nie byłoby nic w tym dziwnego gdyby oferta nie była rażąco niekorzystna względem tego co aktualnie posiadam.
Do rzeczy, aktualny plan jaki posiadam to Smart Plan LTE dodatkowy za 5 numerów płacę około 40 zł. Pan z infolinii zaproponował mi zbliżoną ofertę za ponad 100 zł, po lekkim niedowierzaniu poprosiłem o kontakt z linią utrzymania klienta. Dowiedziałem się, że funkcja ta została zlikwidowana przez Orange ale w najbliższym czasie ktoś się ze mną skontaktuje w celu przedłużenia aktualnej umowy.
Nikt do tej pory się ze mną nie skontaktował, po telefonie do BOK dowiedziałem się, że nie ma możliwości przedłużenia aktualnej umowy i powinienem kontaktować się z konkurencyjną siecią bo jedyną możliwością jest ta oferta za ponad 100 zł.
Do tej pory nie było problemu z przedłużaniem zawartych umów w Orange oraz zazwyczaj jak kończyła się umowa to otrzymywałem powiadomienia telefoniczne a teraz jest całkowity brak zainteresowania ze strony Orange. Tu pojawia się pytanie czy tak to powinno wyglądać oraz czy możliwe jest przedłużenie już zawartej umowy tak jak było to wcześniej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie ma już utrzymania klienta, a ceny rynkowe idą do góry
Sprawdź ofertę na stronie Orange.pl Plany Mobilne i dopasuj do swoich potrzeb,
Druga i kolejne karty SIM taniej o 20 zł/mies
ewentualnie polecam zapoznać się z nowa ofertą Orange FLEX.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozumiem że ceny idą do góry to jest normalne. Jednak w obydwu przedstawionych ofertach nie ma nic wykraczającego poza wcześniejszą ofertę. Tak jak wcześniej normalne było dopłacanie za dodatkowe minuty, dodatkowe GB czy jakieś darmowe miesiące w różnych serwisach muzycznych tak teraz jest mniej za więcej co jest jednym wielkim nieporozumieniem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś