- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
Mimo tego że w umowie mam że po wykorzystaniu pakietu danych internet jest darmowy tylko o mniejszej prędkości, zresztą sami wysłali mi taki SMS, doliczyli sobie 10 zł do abonamentu za dodatkowy transfer. Zgłosić to do Urzędu telekomunikacji i Rzecznika praw konsumenta czy oddać sprawę do sądu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
@Ernst00 moze najpierw spróbuj skontaktowac sie z biurem obslugi klienta 510 100 100 i wyjasnij sprawe. Albo udaj sie do najblizszego salonu Orange i zrob to samo. Zawsze lepiej po dobroci niz wytaczac takie ciezkie działa. Tym bardziej, ze jak piszesz masz to napisane w umowie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
@Ernst00 jak dobrze pamiętam, to jest taka opcja automatycznego dokupienia pakietu po wykorzystaniu. W swoim abonamencie sprawdziłem przed wykorzystaniem całego transferu, czy nie będzie doliczona żadna opłata. Pewnie byłą taka usługa włączona, dlatego została pobrana opłata. Wszelkie wyjaśnienia uzyskasz dzwoniąc do BOK: 510 100 100 lub pisząc na czacie: https://www.orange.pl/view/kontakt
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
Prawdopodobnie masz wyłączoną usługę "Nie chcę schodków", dlatego nalicza pakiet za kolejne GB. Możesz aktywować usługę w Mój Orange i wtedy po wykorzystaniu GB aktywuje się "lejek" i prędkość zostanie ograniczona.
Dlatego zgodnie z radą @Mariusz podaj taryfę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
Pakiet Orange Love i w nim jest 5 giga transferu, a po wykorzystaniu nie ma opłat tylko zwalnia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
@Ernst00 Na Pakiet Orange Love składają się różne usługi.
Podaj nazwę planu taryfowego, jaki masz aktywny na numerze. Będziemy mogli jasno określić, czy jest to zgodne z ofertą czy nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezprawne opłata
Jak już wspomniałem wcześniej zaloguj się do konta na Mój Orange - w zakładce "Pakiety i usługi" - "Kontrola Wydatków" - "Nie chcę schodków" - AKTYWUJ.
Tam jest dokładny opis usługi, bo rozumiem chodzi o telefon komórkowy, który jest w LOVE.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »