Światełko w tunelu

ROZWIĄZANE

Poziom 35, Ekspert Galaktyczny
  • 2928
  • 13882
  • 129

Światełko w tunelu

Fiu, fiu, ONT z portem 2.5GE.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 2157
  • 16474
  • 3

Światełko w tunelu

@Samotnicknapisał(-a)

Fiu, fiu, ONT z portem 2.5GE.

@Samotnick , no i widzisz jak jest z moją wiedzą techniczną? Czytam ten tekst i nie kumam. Dobrze, czy źle? Czy się tylko nabijasz? Oświeć mnie, proszę🙏😊

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35094
  • 293

Światełko w tunelu

Jesteś pierwszym na NO który pochwalił się ONTem z tak szybkim portem eternetowym. To jest swego rodzaju Święty Graal. Orange takich na razie nie daje, ku rozpaczy wielu kolegów. Po Twoim poście żółć ich zalewa.

• 2157
  • 16474
  • 3

Światełko w tunelu

@j131 , to święta "zasada" czyni z ludzi zawistnymi. Oby sąsiad nie miał tego, co ja mam. Ku pokrzepieniu serc podsunę myśl. Ciepła rozmowa z przedstawicielem Orange w sprawie ofert potrafi czynić cuda. Choć to nie reguła, warto w przyjaznej atmosferze pertraktować😊

Screenshot_20251008_221719_Mj Orange.jpg

No i dwa mniejsze rabaciki-zgoda marketingowa i e-faktura płacona w terminie przy zastosowaniu reguły conajmniej jednego logowania w MO w cyklu rozliczeniowym. Rabat jest Twój😊

Poziom 25, Entuzjasta Przestworzy
  • 869
  • 3023
  • 25

Światełko w tunelu

I ile płacisz za taką przyjemność? W nju 59 zł na czas nieokreślony.

• 424
  • 1540
  • 4

Światełko w tunelu

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

Nju nie działa chyba na sieci PŚO

• 2157
  • 16474
  • 3

Światełko w tunelu

@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)

@ŁysaKaszankaINC , jeszcze nie płaciłem. To jest oficjalny cennik dla klientów, obowiązujący od 18 sierpnia br. Napisałeś, że cena jest taka, ale mijasz się z prawdą, bo to sam internet. A ile płacisz za inne usługi? Ja mam pakiet w cenie i jak zobaczę fakturę normalną, czyli w drugim cyklu rozliczeniowym, to będę miał pełny obraz po rabatach. Z tego, co przeglądałem aktualne oferty innych operatorów na sam światłowód, to są one podobne lub bardzo zbliżone, bo promocjami walczą o pozyskanie klienta. Poza tym, jedni mają u nas dostęp do dzierżawy na pełnym FTTH, a inni na kombinacji, albo wcale. Punkt widzenia zależy od miejsca Twojej lokalizacji oraz infrastruktury, więc nie ma idealnego przełożenia  na Twoją cenę😊

Pakiet 2025-10-09.png

• 424
  • 1540
  • 4

Światełko w tunelu

IMG_3051.png

 Masz bezterminową umowę, ale funboxa z WiFi 5

• 2157
  • 16474
  • 3

Światełko w tunelu

@deest , jak piszesz posta, to otaguj, do kogo mówisz, bo mnie ten screen i tekst pod nim nic nie mówi.

A tak wracając do mojej umowy, w telewizorze chciałem zainstalować aplikację mobilną Orange TV Go. Na ekranie wyskoczył mi komunikat, że aplikacja Orange TV Go dewelopera Orange Polska jest niedostępna w Google Play na tym urządzeniu (TCL43P615-43"). Informację o aplikacji otrzymałem w salonie Orange, gdzie wczoraj zdałem router FB 2.6. Konsultantka powiedziała mi, że najpierw powinienem uruchomić aplikację właśnie na telewizorze.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35094
  • 293

Światełko w tunelu

Aplikacja Orange TV GO nie jest przeznaczona na telewizory i nie będzie na nich działać.
Potrzebujesz aplikacji Orange TV. Bez "GO".