- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@Samotnicknapisał(-a)Fiu, fiu, ONT z portem 2.5GE.
@Samotnick , no i widzisz jak jest z moją wiedzą techniczną? Czytam ten tekst i nie kumam. Dobrze, czy źle? Czy się tylko nabijasz? Oświeć mnie, proszę🙏😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@j131 , to święta "zasada" czyni z ludzi zawistnymi. Oby sąsiad nie miał tego, co ja mam. Ku pokrzepieniu serc podsunę myśl. Ciepła rozmowa z przedstawicielem Orange w sprawie ofert potrafi czynić cuda. Choć to nie reguła, warto w przyjaznej atmosferze pertraktować😊
No i dwa mniejsze rabaciki-zgoda marketingowa i e-faktura płacona w terminie przy zastosowaniu reguły conajmniej jednego logowania w MO w cyklu rozliczeniowym. Rabat jest Twój😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
I ile płacisz za taką przyjemność? W nju 59 zł na czas nieokreślony.
Nju nie działa chyba na sieci PŚO
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@ŁysaKaszankaINCnapisał(-a)
I ile płacisz za taką przyjemność? W nju 59 zł na czas nieokreślony.
@ŁysaKaszankaINC , jeszcze nie płaciłem. To jest oficjalny cennik dla klientów, obowiązujący od 18 sierpnia br. Napisałeś, że cena jest taka, ale mijasz się z prawdą, bo to sam internet. A ile płacisz za inne usługi? Ja mam pakiet w cenie i jak zobaczę fakturę normalną, czyli w drugim cyklu rozliczeniowym, to będę miał pełny obraz po rabatach. Z tego, co przeglądałem aktualne oferty innych operatorów na sam światłowód, to są one podobne lub bardzo zbliżone, bo promocjami walczą o pozyskanie klienta. Poza tym, jedni mają u nas dostęp do dzierżawy na pełnym FTTH, a inni na kombinacji, albo wcale. Punkt widzenia zależy od miejsca Twojej lokalizacji oraz infrastruktury, więc nie ma idealnego przełożenia na Twoją cenę😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
@deest , jak piszesz posta, to otaguj, do kogo mówisz, bo mnie ten screen i tekst pod nim nic nie mówi.
A tak wracając do mojej umowy, w telewizorze chciałem zainstalować aplikację mobilną Orange TV Go. Na ekranie wyskoczył mi komunikat, że aplikacja Orange TV Go dewelopera Orange Polska jest niedostępna w Google Play na tym urządzeniu (TCL43P615-43"). Informację o aplikacji otrzymałem w salonie Orange, gdzie wczoraj zdałem router FB 2.6. Konsultantka powiedziała mi, że najpierw powinienem uruchomić aplikację właśnie na telewizorze.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Światełko w tunelu
Potrzebujesz aplikacji Orange TV. Bez "GO".