@j131 , masz rację, ale dla mnie to alternatywa dla porównania, co jak działa i jak działa. Tak wyszło...poprostu. Jeszcze się w tym nie zatraciłem
Próbka z Orange TVBelinda Carlisle-Circle in the sand (1987)
@j131 , tak się akurat złożyło, że moje 10 Mb wkurzało mnie na maxa i nie widząc światełka w tunelu, szarpnąłem się na Netię, a tamto dziadostwo wyłączyłem i FB2.6 stał bezrobotny. A że mając w planie wytrzymać pozostały czas w Orange na tej 10Mb i zostać z Netią na 300Mb/s. Jednak życie napisało scenariusz, że jest już FTTH z możliwością migracji, co w normalnych procedurach możliwe jest tylko w końcówkach umów, toteż role się odwróciły. Wytrzymać muszę z Netią, bo nawet stacjonarny zleciłem przenieść przed migracją w Orange. No kto "bogatemu" zabroni?
no i wskoczyła mi aplikacja Orange TV GO dedykowana dla mobilnych, a nie Orange TV. Po wpisaniu danych z kodem, kanały (35) i techniczny Centrum diagnostyki. Tak się mi porobiło, bo odinstalowałem Orange TV i za chiny ludowe Google Play nie reagowało na moje komendy. Ale jest ok.
@j131 , @Samotnick i @ketrasaArtur , taki pomiar wyskoczył wczoraj z panelu FB 6. Po raz pierwszy tam wlazłem. Całkiem spoko interfejs
@bronzub Jak chcesz oglądać TV Orange przez przeglądarkę to zainstaluj z Google Play przeglądarkę Open Browser TV Web Browser. To jedyna która pozwala na oglądanie przez stronę. Inne przeglądarki nie pozwalają przez stronę internetową oglądać. Próbowałem wiele. Wpisz adres https://tvgo.orange.pl , nr klienta, kod poufny i powinno odbierać. Ja w taki sposób korzystam na swoim Google TV Streamer. Wiadomo że jest to TV dla urządzeń mobilnych więc okrojona ilość kanałów, ale teraz jest promocja na pakiet komfortowy za darmo na dwa tygodnie.
@j131napisał(-a)
Nie wiem co cię tak ekscytuje, ale piszesz okropnie nieskładnie. Rozumiem że wszystko ci działa tak jak sobie wymarzyłeś (choć na logikę to raczej działa tak sobie, bo raczej nie może działać dobrze w takim dziwacznym układzie), więc już się nie wtrącam.
@j131 , a ja się wtrącę i nie gniewaj się za strofowanie
@janio1 , na BrowseHere TV też tak zrobiłem z adresem TV GO i efekt taki sam. Tylko nie zgłębiałem, ile kanałów jest w promocji, a ile w sumie ma być w pakiecie podstawowym. Specjalnie zapisałem je i wyszło mi 35
@bronzub Żeby już nie wałkować tematu to ja ci proponowałem wypróbować przeglądarkę Open Browser, a nie Browser Here. Open Browser to jedyna na której można odbierać tvgo.orange. Ja z niej korzystam. No ale to już do ciebie należy decyzja. Być może się nie rozumiemy.
@janio1napisał(-a)@bronzub Żeby już nie wałkować tematu to ja ci proponowałem wypróbować przeglądarkę Open Browser, a nie Browser Here. Open Browser to jedyna na której można odbierać tvgo.orange. Ja z niej korzystam. No ale to już do ciebie należy decyzja. Być może się nie rozumiemy.
@janio1 , doskonale rozmiem
@j131Bez przesady. Kilka sieci wi-fi obok siebie to żaden problem. Sam czasami mam 3-4 routery (AC i AX) na tym samym piętrze i każdy z nich wyciąga maxa...