- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy bardzo naszym ekspertom: @Marcela_Prepaid, @Wojtek_Prepaid, @AgaD_Prepaid, @Grześ_Prepaid, @Janina_Prepaid oraz wszystkim użytkownikom za udział w dzisiejszej AMA!
Kolejna 5 odsłona i z pewnością nie ostatnia w tej formule! Tradycji w przyszłym roku musi stać się zadość 😉
Naszych ekspertów prosimy o wytypowanie 3 najciekawszych ich zdaniem tematów- autorzy otrzymają odznakę widoczną poniżej 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Eksperci wybrali trzy poniższe wpisy, które im się najbardziej podobały:
- Likwidacja doładowania za 5 zł w apce i na stronie - autor @ketrasaArtur
- Czy będzie kiedyś 100% cyfrowy proces przeniesienia numeru na kartę? - autor @Windowv2
- Oferta dla osób starszych - autor @IreneuszCD
Jeszcze dzisiaj otrzymacie specjalne odznaki 🏅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Eksperci wybrali trzy poniższe wpisy, które im się najbardziej podobały:
- Likwidacja doładowania za 5 zł w apce i na stronie - autor @ketrasaArtur
- Czy będzie kiedyś 100% cyfrowy proces przeniesienia numeru na kartę? - autor @Windowv2
- Oferta dla osób starszych - autor @IreneuszCD
Jeszcze dzisiaj otrzymacie specjalne odznaki 🏅
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękujemy za udział w AMA!
Po dzisiejszej AMA rozwiązania na stronie głównej się nie "posypały". Chyba pierwszy raz... Jednak postęp istnieje.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Udało się wszystko zagrać jak trzeba, to jest elegancko 😁 Tak tez musi być w przyszłości. Pora na zaktualizowanie tytułów tematów 🤠
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Przeglądam odpowiedzi ekspertów na AMA. Są proste i prawidłowe dla aktualnej oferty.
Nie drążą szczegółów okresów przejściowych (np. aktywne stare KWR), Skoro stare 3 zostały zastąpione przez jedno nowe, to te nowe powinno się otrzymać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję ekspertom za odpowiedzi na AMA, zespołowi NO za przygotowanie AMA oraz wszystkim uczestnikom.
Gratuluję @Windowv2 oraz @IreneuszCD za najlepsze wpisy 👍🤗👏
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
@j131napisał(-a)Po dzisiejszej AMA rozwiązania na stronie głównej się nie "posypały". Chyba pierwszy raz... Jednak postęp istnieje.
Po jeszcze wcześniejszym AMA też rozwiązania zostały, dziś to już drugi raz
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pogaduchy 3.0
Witam.
@Wojciech przepraszam bardzo , ale moim zdaniem twoja opinia to .......... samouwielbienie . Ja mam tylko same negatywne skojarzenia , ponieważ eksperci , nie odnieśli się do meritum uwag i sugesti na moje pytania , powielając stare slogany z ostatniego AMA w kwietniu br , ( wtedy były same obietnice) A najbardziej rozbawiła mnie odpowiedź eksperta , dlaczego nie mogę wykorzystać w niemilitowanych rozmowach w pakiecie GB , zchodzących jako pierwsze za doładowanie konta , ponieważ napisał że dużo ludzi korzysta tylko z nielitymowanych rozmów , sms , mms , ale już nie napisał dlaczego więc płacą za wszystko z dodatkową paczką GB , którą z wiadomych powodów nie wykorzystają !
Dziękuję i pozdrawiam .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jan1 napisał(-a)
Witam.
@Wojciech przepraszam bardzo , ale moim zdaniem twoja opinia to .......... samouwielbienie .
Odniesienie było do kwestii, że z forum wszystko ok.
@jan1 napisał(-a)
Ja mam tylko same negatywne skojarzenia , ponieważ eksperci , nie odnieśli się do meritum uwag i sugesti na moje pytania , powielając stare slogany z ostatniego AMA w kwietniu br , ( wtedy były same obietnice)
Eksperci zajmują się ofertą na kartę. Od Mój Orange są inne osoby. Jednak nie jest nam obojętny Twój problem. Rozmawiałem z @Wiktorem i powiedział, że jutro zapewne w Twoim temacie przekaże Ci wiadomość prywatną.
@jan1 napisał(-a)
A najbardziej rozbawiła mnie odpowiedź eksperta , dlaczego nie mogę wykorzystać w niemilitowanych rozmowach w pakiecie GB , zchodzących jako pierwsze za doładowanie konta , ponieważ napisał że dużo ludzi korzysta tylko z nielitymowanych rozmów , sms , mms , ale już nie napisał dlaczego więc płacą za wszystko z dodatkową paczką GB , którą z wiadomych powodów nie wykorzystają !
Dziękuję i pozdrawiam .
To, że ty tego nie wykorzystasz, to nie znaczy że ktoś inny tego nie zrobi. Są Klienci, którzy "zjadają" tyle internetu. Jeżeli natomiast nie jesteś w stanie tego zużyć, to wybierz inną usługę. Podczas AMA padło chociażby o tym, że można skorzystać z usługi Multipakiet, Twoje numery. W jednej sugestii padło, że po co tyle usług w dobie pakietów bez limitu? W innej za to, że jest zapotrzebowanie na usługi dla seniorów. Jak widać zdania są podzielone i koledzy zajmujący się ofertą na kartę nie są niepotrzebni, a mają nad czym myśleć. Warto nie patrzyć na wszystko tylko ze swojej perspektywy 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cieszę się z wyróżnienienia i gratulacje dla @Windowv2 i @ketrasaArtur 😃
Podziękowania za AMA dla Ekspertów i Załogi NO 😃
- « Poprzedni