- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA na Maxa - czyli pytania do ekspertów pracujących ze sztuczną inteligencją Orange
@Ron możemy pytać o tajemnie Orange co szykuje na września ha ha ha 😄 a tak serio znajdzie się dużo pytań 🙂 @Piotrekk85 ma trochę racji co do promocji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
AMA na Maxa - czyli pytania do ekspertów pracujących ze sztuczną inteligencją Orange
@Citi2017napisał(-a)@Ron możemy pytać o tajemnie Orange co szykuje na września ha ha ha 😄 a tak serio znajdzie się dużo pytań 🙂 @Piotrekk85 ma trochę racji co do promocji
Np. czy Max będzie zlustrowany, albo co będzie robił w dniu wyborów...najważniejsze zatem, by wychwycić słowa-klucze, by nie wariował przy odpowiedziach Oooo! Właśnie mi się wspomniało: jak dobierane są słowa kluczowe, by poziom inteligencji wzrastał.@Wiktor...zanotuj to ostatnie pytanie i nam odpowiedz jak jest naprawdę. Mnie nie będzie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiem wam, że macie coraz lepsze pomysły
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telepolis w swoim stylu https://www.telepolis.pl/wiadomosci/taryfy-promocje-uslugi/orange-bok-sztuczna-inteligencja-max
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim napisał:
(...) Oooo! Właśnie mi się wspomniało: jak dobierane są słowa kluczowe, by poziom inteligencji wzrastał.@Wiktor...zanotuj to ostatnie pytanie i nam odpowiedz jak jest naprawdę. Mnie nie będzie.
👍
Zanotowane 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
już można zadawać pytania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pewnie jest ich już nawet sporo. Zobacz tutaj: https://nasz.orange.pl/t5/AMA-g%C5%82os-sztucznej-inteligencji/bd-p/ama-glos-sztucznej-inteligencji
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś