Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 41
  • 5
  • 0

Tragiczny ping stary pakietow tysiace bledow crc

Witam od paru dni w godzinach wieczornych intenret praktycznie nie nadaje sie do uzytkowania. Pingi skacza od 120  do 250 do tego co 2-3 test to brak odopowiedzi (wyprzedzajac pytanie tak sprawdzalem rozne serwery 4 roznych firm wyniki podobne ) Do tego w ciagu godziny 1200 bledow crc ( to i tak nic do tego co ma sasiad on potraif 1200 bledow meic w 5 min ... )

Bez tytułu.jpg

www.jpg

36 ODPOW. 36

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Zgłosiłeś uszkodzenie np. przez mój Orange?
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Bez tytułu3.png

Poziom 13, Tropiciel Przestworzy
  • 41
  • 5
  • 0

Sasiad zglosil . Nie bede 2 raz tego samego. Zoabcze co u niego powiedza. On ma jeszcze gorzej niz ja rozlancznie co 10 min . 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@T4l4rMyślę że problem jest na linii ale czy coś technicy z tym zrobią to nie wiem. 

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4133
  • 56

@T4l4r właśnie jak i Ty to zgłosisz, to jest większa szansa, że to szybciej i skuteczniej naprawią.

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 5
  • 3
  • 1

Ja juz drugi dzień z rzędu zgłaszam... Ale mam swoją hipoteze dlaczego zawsze o podobnych godzinach zaczynają dziać się te cuda, może Orange testuje infrastrukturę pod dopuszczenia playa LTE w roamingu krajowym od 2018
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Dla informacji, ale nie zawsze tak pokazuje potrafi odstawać

Bez tytułu4.png

http://www.speedtest.pl/narzedzia/ping_test_online

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2431
  • 4133
  • 56

Ten test to mozna sobie wsadzić, jak chociażby spojrzysz na minimalny ping do Bralyzylii.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

-brtk- napisał(-a):

Ten test to mozna sobie wsadzić, jak chociażby spojrzysz na minimalny ping do Bralyzylii.

Przecież każdy może sobie poklikać i zobaczyć, może i ten minimalny do Brazylii na obrazku to trąca niedowierzaniem (chwilowe przekłamanie), ale wykonując parę testów to mniej więcej jest poprawnie.