- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Kachunta,
Z przyjemnością pomożemy ci zrealizować żądanie zwrotu środków. Skontaktuj się z naszym działem obsługi pod adresem pl@gmhelp.cc, a chętnie zajmiemy się Twoją sprawą. Z pozdrowieniami, Dział obsługi GameMine
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Ooo! Kolega z tej firmy? To może nam wytłumaczy, jak to jest z tym abonamentowaniem waszych usług bez potwierdzającego sms-a i bez klikania?! 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Ja z postów wyczytałem inaczej, że niektórzy dostają sms-a, że zamówili usługę.
Ciekawe, jak ty sobie wyobrażasz pokazanie, że "nie dostałem sms'a"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Panie Piotrek 85 czy Pan pracuje w firmie Orange????
Jakie reklamacje do Gamemine???
Faktura za te oszustwa jest wystawiona przez firmę Orange co mnie obchodzi z kim firma współpracuje czy pośredniczy.
Naciąganie ludzi i czekanie kto zapomnii złożyć reklamację .
Może prasa się tym zainteresuje.
Wstyd i nic więcej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Wg mnie problem leży w reklamach, które w niektórych clickbaitowych serwisach są inwazyjne. Ale to warto mieć dobry antywirus czy inny program ostrzegający przed czymś takim.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Nie ma możliwości, aby usługa została włączona bez wiedzy i zgody Klienta.
Przebieg takiego procesu wygląda następująco:
- wybór treści (strona www lub aplikacja mobilna)
- możliwość zapoznania z regulaminem(czy ktoś to robi?) i akceptacja zgody na wcześniejsze świadczenie
- Klik w guzik zamawiam i płacę
- Następnie przychodzi sms z potwierdzeniem.
Dlaczego opłata pojawia się na fakturze za nasze usługi?. Bo jeśli Klient wybiera płatność z Orange to gdzie ma się pojawić? Jest to usługa, która ma ułatwiać tego typu zakupy.
Natomiast reklamacje odnośnie doliczonych opłat powinny być kierowane do Dostawcy takiej usługi, które przesyłane są w sms z potwierdzeniem transakcji.
Rozumiem, że jeśli dodam kartę kredytową do sklepu google i np. moje dziecko kupi sobie aplikację to winę zrzucimy na google albo na bank?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
@sebaswiderskinapisał(-a)Nie ma możliwości, aby usługa została włączona bez wiedzy i zgody Klienta.
Oczywiście, że jest taka możliwość, jeśli tylko strona www lub aplikacja została tak napisana aby:
- trudno było wycofać się z opcji zawarcia umowy, np. bardzo małe przyciski anulujące
- zawierała umowę niezależnie od tego co się wybierze
- domyślnie każdemu (lub losowo!) kto wejdzie na "trefną" stronę zawierać umowę na usługę
Czy Orange (i inni operatorzy) testuje takie strony przed zawarciem umowy z firmą? Czy na bieżąco też kontroluje ich działanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
A co my jako firma mamy do tego, że na stronie są "małe przyciski anulujące" - czyja to jest odpowiedzialność, że się klika i nie patrzy na co? Orange?
Nie rozumiem 2 i 3 punktu.
W swojej odpowiedzi przenosisz odpowiedzialność w 100% na operatora. Uważasz, że tak jest?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
@sebaswiderskinapisał(-a)Rozumiem, że jeśli dodam kartę kredytową do sklepu google i np. moje dziecko kupi sobie aplikację to winę zrzucimy na google albo na bank?
Na operatora, bo to on Ci świadczy usługi na telefonie 😉