- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Witam, możesz po krótce przedstawić treść reklamacji, dzięki któremu uznano twoją reklamację?
Mam podobny problem, w maju otrzymałem 4 sms z taką samą treścią że pobierają z konta 11,97zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Potwierdzam, bo byłam w takiej samej sytuacji. Zadzwoniłam na infolinię, konsultantka zgłosiła moją reklamację i przesunęła termin płatności, abym mogła zaczekać na wyniki. Już na drugi dzień otrzymałam informację, że pieniądze zostaną mi odliczone z faktur, a reklamacja została w pełni rozpatrzona pozytywnie. Do samego gamemine nie zdążyłam nawet znaleźć adresu e-mail.
Orange dobrze posprzątało to zamieszanie, ale przykre jest to, że dopuszcza do naciągania swoich klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Wczoraj przypadkowo, szukając czegoś w necie w telefonie , coś nacisnęłam (teraz przy RODO żeby gdzieś się dostać to droga przez mękę) po chwili dostałam SMSa od Orange z info o zamówieniu usługi GAMEMINE, wysokości opłaty i treści SMSa jaki należy wysłać celem anulowania usługi. Natychmiast takowego SMSa o treści GAME STOP wysłałam. Nie dostałam żadnego potwierdzenia anulowania usługi, natomiast dzisiaj (dzień rozliczeniowy) otrzymałam info z ORANGE, że naliczyli opłatę za 7 dni. Jakim prawem skoro niby jeden dzień miał być bezpłatny, a ja zrezygnowałam od razu czyli w dniu tego przypadkowego zamówienia?
Czy to nie jest waszym zdaniem oszustwo? Jutro ruszam z akcjąreklamacyjną i zastanawiam sie czy nie zgłosić tego w stosownych instytucjach, bo to chyba niezgodne z RODO, a poza tym zwykłe oszustwo. skoro wysłałam SMSa z rezygnacją nie mieli prawa czegokolwiek naliczyć!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
W razie wątpliwości pisz do inspektorochronydanych@orange.com
Ale w ramach usługi tzw. direct bilingu wyrażasz zgodę na przekazanie swojego numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Reklamację możesz złożyć w Gamemine lub co widać wcześniej można i w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Witam. Ja też miałam ten problem tylko zabrali mi 2 razy po 12 zl. Zadzwonilam na ich numer ktory podali w sms i poprosilam o zablokowanie tego bo ja nic nie aktywowalam. Jak rowniez Napisałam do nich e-maila ze nic nie aktywowalam żadnej subskrypcji nie wchodzilam na żadne strony i ze żądam zwrotu pieniędzy na konto!Po 2 dniach nękania emailami zwrócili pieniądze na konto. Od 2 dni spokój .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Firma Gamemine i Orange
Ja również otrzymałam ten link informujący o doliczeniu do rachunku 11,97. Syn miał znacznie wyższą kwotę . Wyłączyłam usługi elektroniczne ale wcześniej niczego nie aktywowałam. Orange twierdzi, że nie odpowiadają za to. To się kwalifikuje do sądu!