- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
► Temat, ze względu na charakter omawianego zagadnienia, został przeniesiony z kategorii Telefony i tablety - Moderator Wiktor ◄
Witam
a czy jeszcze będzie dostępny telefon samsung galaxy j5 2017 kolor srebrny lub kolor złoty ?.
Proszę odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr Tomaszewski
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tego nikt tu ani nawet w Orange nie wiedzą.
Powiem więcej, jeżeli chodzi o dostępność urządzeń to w Orange jedna wielka porażka. Śmieszne to tym bardziej ze jest to sezon świąteczny a operator ma braki magazynowe.
Nie rozumiem po co wrzuca Orange cennik z urządzeniami skoro 95% pozycji z cennika nie ma i nie będzie. To jest jedna wielka żenada. Zawracanie sobie głowy ze strony klienta.
Wczoraj i dziś próbowałem dowiedzieć się w bok o PS4 w love. Może mam pecha, bo nie potrafią odpowiedzieć i stosują taktykę wyciszania się w celu ustalenia dostępności a po chwili kończą połączenie. I maja czelność wysyłać SMS z podziękowaniem za kontakt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tego nikt tu ani nawet w Orange nie wiedzą.
Powiem więcej, jeżeli chodzi o dostępność urządzeń to w Orange jedna wielka porażka. Śmieszne to tym bardziej ze jest to sezon świąteczny a operator ma braki magazynowe.
Nie rozumiem po co wrzuca Orange cennik z urządzeniami skoro 95% pozycji z cennika nie ma i nie będzie. To jest jedna wielka żenada. Zawracanie sobie głowy ze strony klienta.
Wczoraj i dziś próbowałem dowiedzieć się w bok o PS4 w love. Może mam pecha, bo nie potrafią odpowiedzieć i stosują taktykę wyciszania się w celu ustalenia dostępności a po chwili kończą połączenie. I maja czelność wysyłać SMS z podziękowaniem za kontakt.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Samsung galaxy j5 2017 kolor srebrny
Jeszcze dziwniejsze jest to, że nie ma opcji "powiadom kiedy dostępny" żeby dostać powiadomienie na email. Kiedyś to było i dzięki temu upolowałem tela w sklepie. Kolejny pomysł na pomysł? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam a czy jeszcze będzie dostępny telefon samsung galaxy j5 kolor srebrny
Proszę odpowiedzi
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Myślę że będą bo skoro j3 (2016) są jeszcze dostępne wiec i j5 (2017) powinno być. Może popytaj w salonach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
aha rozumiem i bardzo dziękuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr Tomaszewski