- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedy może spaść cena telefonu ?
Jeżeli masz może jeszcze pytania to z chęcią na nie odpowiem,jeśli nie to oznacz odpowiedź w wątku jako rozwiązanie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@DawidOrange ja trochę z innej beczki ale po Twoim poście nie mogłem się powstrzymać. 😉
Te Wasze proszenie o oznaczenie odpowiedzi jako rozwiązanie czy opis przy profilu jest śmieszne 😜😜😜
@medzik nie da się mieć wszystkiego za grosze 😁
Niestety ale skończyły się czasy tanich abonamentów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)
@DawidOrange ja trochę z innej beczki ale po Twoim poście nie mogłem się powstrzymać. 😉
Te Wasze proszenie o oznaczenie odpowiedzi jako rozwiązanie czy opis przy profilu jest śmieszne 😜😜😜
@medzik nie da się mieć wszystkiego za grosze 😁
Niestety ale skończyły się czasy tanich abonamentów.
Widzisz @PARANOJA prośba o oznaczenie nie do końca jest tylko w interesie tego co napisał posta zawierającego rozwiązanie, ale w założeniu sposobu prowadzenia Nasz Orange, ma ułatwić innym zainteresowanym daną sprawą, problemem, znalezienie rozwiązania.
🔔Edit: Kontynuacje wątku o rozwiązaniach znajdziecie TUTAJ - moderator Kinga
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Za S9 w Listopadzie 2018 płaciłam 2500pln, natomiast za S10 w listopadzie 2019 3500pln, różnica więc jest ogromna, ale w wydajności również np. 4GB do 8GB RAM. Dodatkowo główny konkurent - Huawei został poważnie "naruszony" przez Donalda z USA 🙂
Galaxy S11 ma wyglądać mniej więcej tak
jest szansa że trochę po jego premierze - w marcu cena s10 spadnie do około 2500pln
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MysiaMlodanapisał(-a)Za S9 w Listopadzie 2018 płaciłam 2500pln, natomiast za S10 w listopadzie 2019 3500pln, różnica więc jest ogromna, ale w wydajności również np. 4GB do 8GB RAM.
jest szansa że trochę po jego premierze - w marcu cena s10 spadnie do około 2500pln
Bardzo optymistyczny spadek ceny S10 przewidujesz, chyba że chodzi o najuboższy w RAM i ROM model 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Będą jeszcze obniżki cen S10 czy nie ma już co liczyć na to i brać teraz póki jeszcze są te telefony ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@medzik Może cena spać lub być promocja na Wielkanoc jakaś wyprzedaż tak na 50%, bo tak jakoś nas święta zawsze bywa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli na ten moment taniej już nie będzie ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@medzik Jeśli ci teraz chodzi, w tym momencie to raczej nie spadnie, cena telefonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@medziknapisał(-a)Czyli na ten moment taniej już nie będzie ?
@medzik, poszperałem troszkę, a Ty wykonaj resztę. Niektóre pozycje dostępności konkretnych modeli i marek w oferowanych wariantach uzyskasz po zdecydowaniu się na Twój wybór. Są wtedy dostępne do 28 sekund i uwierz mi, to działa. Oddzwonią na bank! Ja Ci natomiast wskażę pewne możliwości wyboru, jak chociażby Extra box S10 i dwa linki
Mowa też jest o kwocie 360 i 240 zł mniej, tylko musisz się sam postarać wybrać, czy wyłuskać z ofert
https://www.orange.pl/lp/extra-box