- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie routery 5G na kartę sim i anteny zewnętrzne (jeśli potrzebna) polecacie? Budżet do 1200zł
Wcześniej @Glut polecił taki router https://www.euro.com.pl/routery-mobilne/tp-link-tp-link-router-5g-ax1800-archer-nx200.bhtml?from=gf&...
Nada się zamiast NE211? Czy czekać aż będzie dostępny bo póki co to nie potestuję tego ODU IDU?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jakie routery 5G na kartę sim i anteny zewnętrzne (jeśli potrzebna) polecacie? Budżet do 1200zł
@ŁebDoInteresów zamów online, sprawdź. Jak Ci nie podpasuje najwyżej zwrócisz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresówTroszkę mnie zadziwiasz. Kilka godzin temu upierałeś się na zewnętrznym Mietku 5G, który ma bardzo mocne anteny, a teraz rozważasz urządzenie wewnętrzne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów To jest router 5G wewnętrzny i kosztuje tyle samo co tamtem zewnętrzny modem. Wybierając router wewnętrzny w Twojej lokalizacji, problematycznej jeśli chodzi o parametry internetu mobilnego, pozbawiasz się nadziei na szybszy i stabilniejszy internet, a przy spodziewanych prędkościach 80-120 Mb/s każde kilkadziesiąt więcej/mniej będzie robić różnicę. Router wewnętrzny to ja sobie mogę wziąć, bo postawię byle jak na parapecie i mam download 900+, bo tak mi się trafiło z lokalizacją nadajnika. W Twoim przypadku szkoda 900 PLN na urządzenie wewnętrzne tym bardziej że za tyle samo masz coś adekwatniejszego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthurnapisał(-a)@ŁebDoInteresów To jest router 5G wewnętrzny i kosztuje tyle samo co tamtem zewnętrzny modem. Wybierając router wewnętrzny w Twojej lokalizacji, problematycznej jeśli chodzi o parametry internetu mobilnego, pozbawiasz się nadziei na szybszy i stabilniejszy internet, a przy spodziewanych prędkościach 80-120 Mb/s każde kilkadziesiąt więcej/mniej będzie robić różnicę. Router wewnętrzny to ja sobie mogę wziąć, bo postawię byle jak na parapecie i mam download 900+, bo tak mi się trafiło z lokalizacją nadajnika. W Twoim przypadku szkoda 900 PLN na urządzenie wewnętrzne tym bardziej że za tyle samo masz coś adekwatniejszego
Wynik speedtestu po północy, jak po 15 do 23 internet nie działał wcale (musiałem korzystać z ADSLa do 1Mbita) tak teraz hula jak w jednym z pierwszych postów opisywałem.
Jakieś progonozy ile da mi NE211? Swoją drogą byłbym wdzięczny za podesłanie linku gdzie mogę kupić bo namówiliście mnie niestety aktualnie na stronie pomarańczowego nie ma, a chciałbym mieć go z gwarancją i możliwością zwrotu do 14 dni gdyby coś było nie tak.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Możesz poszukać na Allegro, tam jak sklep będzie marudził to możesz się odwołać bezpośrednio do Allegro.
Niedawno zwracałem tam router kupiony z sklepu ZTE na Allegro, wypełniasz formularz zwrotu, pakujesz sprzęt i wysyłasz na podany adres do zwrotów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów Bez problemu wrzuciłem do koszyka. Nie wiem, czy potem nie wyrzuci błędu ale wygląda, że zestaw jest dostępny:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ŁebDoInteresów Jest dostępny w Orange! Jeden z linków był po prostu błędny i prowadził do egzemplarza wyprzedanego
https://www.orange.pl/esklep/modemy-i-routery/tp-link/router-odu-idu-5g-tplink-ne211-i-hx510
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@arthurnapisał(-a)@ŁebDoInteresów Jest dostępny w Orange! Jeden z linków był po prostu błędny i prowadził do egzemplarza wyprzedanego
https://www.orange.pl/esklep/modemy-i-routery/tp-link/router-odu-idu-5g-tplink-ne211-i-hx510
Dzięki za info, w najbliższym czasie zamawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś