- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaki punkt dostępu wifi zakupić do zestawu Funbox 6 i Smartbox Wi-Fi 6
@ketrasaArtur Sygnał w kuchni jest maksymalny ale prędkość jest niższa niż w pokojach i wynosi 300 mb/s no w kuchni mam mikrofalówkę ale to raczej spadek prędkości byłby na wifi 2.4 a nie na 5 ghz. @agat13 No wiem że niekiedy nie rozumiecie co pisze a staram się żeby było inaczej ale coś mi nie wychodzi. Traktuje Was poważnie bo wiem że chcecie mi pomóc szczerze a ja mam do Was herosów wielki szacunek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Ja się pogodzę z tym szczerze jeśli w kuchni będzie te 300 mb/s ale jestem tylko ciekawy poprostu co powoduje ten spadek to jest mieszkanie 2 pokoje i kuchnia więc jeśli mam sygnał wifi w kuchni maksymalny to prędkość powinna wynosić ok 700 mb/s tyle co w pokojach gdybym mieszkał w domu a nie w bloku to bym zrozumiał że może być problem z prędkościami ale w bloku to jednak dziwne a jednak mam dobrego fun box 6 i swb 6.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba my też Ciebie i Twoje problemy jak widzisz traktujemy poważnie, ale rozwlekanie tematów nie służy jasności przekazu.
Zaczynaj wątek, weryfikuj w terenie pod względem porad i oceniaj konkretny problem. Nie zbaczaj z głównego wątku i jak potrzeba, zrób kolejny. Tak będzie porządniej. Czytaj główny post własny i w uzasadniony sposób zaznaczaj rozwiązanie lub podpowiedź...
Przede wszystkim jednak racjonalnie podchodź do naszych uwag.
Wszystkiego wszędzie i na maxa nie osiągniesz, a my niestety tylko na Twoich odpisach i ocenach sytuacji możemy polegać ..zdalnie niczego nie uzdrowimy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Rozumiem co piszesz w każdym razie sygnał wifi jest maksymalny w kuchni i mam 300 mb/s a w 2 pokojach jest 700 mb/s i tu mam taki stan na ten moment to może moderator to wydzieli skoro zboczyłem z tematu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba też mam w kuchni spadek prędkości wi-fi, 240Mb/s jest, wystarcza mi to, urządzenia kuchenne mocno degradują sygnał, pomimo że jakość sygnału jest tam dobra, w całym domu są 3 routery i jeden punkt dostępu, więc sygnał wszędzie jest dobry, nawet w piwnicy 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba według mnie tak jest wystarczająco dla poprawnego funkcjonowania sieci i pogoń za króliczkiem jest nieopłacalna i może bardziej zaszkodzić niż pomóc.
300Mb/sek w kuchni to aż nadto....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Może i masz racje 300 mb/s to i tak nie ma żle @IreneuszCD No dobrze wiedzieć przynajmniej nie tylko ja mam tak 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie w kuchni 600Mbp:) (max łącza). Router jest za salonem w sypialni, także spory kawałek 😄 A ogólnie się linkuje na 900 🙂 Także spory zapas jest:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow to prawie nie realnie, chyba że kuchnia dziewicza bez elektroniki, kiedyś tak miałem, teraz bratowa zakupiła sprzętu (mikrofalowa kuchenka/ piekarnik i indukcja, jak to wystartuje wszystko, czy osobno to jest słabi, robót kuchenny też swoje wnosi 🙃😃
Nie powiem wygodnie jest, kuchenka gazowa była przestarzała i mniej wydajna, postęp technologiczny mi pasuje, ale wi-fi mniej to lubi, więc trzeba by AP klienta tam wstawić, ale po co
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W kuchni jest wszystko co trzeba, indukcja, mikrofala, piekarniki i wiele więcej. Wszystko gra jak trzeba:)