- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam jeszcze jedno pytanie, bo będę musiał dokupić przystawkę Smart TV do mojego telewizora (ma Smart TV ale za stare). Może ktoś coś polecić w rozsądnej cenie i aby w miarę to działało. Zaznaczam, że praktycznie nie korzystam oprócz YouTube z aplikacji na telewizorze.
Takie coś znalazłem np.:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod tv wygodna opcja jest pilot z klawiatura numeryczną.
Mam xiaomi stick 4k i działa płynnie. Ale przełączanie kanałów przez +/- jest słabe 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jaka przystawka Smart TV do Extra TV
Wg mnie Xiaomi będzie lepszym wyborem. Inne wynalazki często mają dziwne problemy z DRM i np po jakiśm czasie przestają działać apki do streamingu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poleciłbym Google Chromecast, bo mam, ale nie jest już produkowany, więc dostępne sztuki to jakieś dziwne oferty. Jego następcą jest Google TV Streamer , którego nie mam, więc w ciemno polecić nie mogę, ale gdybym miał kupować, to na podstawie doświadczeń z poprzednikiem i porównaniu z nim na podstawie opisu, wybrałbym właśnie ten.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten stary, bezinterfejsowy chromecast i tak jest niekompatybilny z nową usługą. Musi być coś co normalnie daje się obsługiwać pilotem, z dostępem do aplikacji. Jeśli wersja android tv będzie się zgadzać, to powinno działać. Mało jeszcze kto to ma, więc o opinie z pierwszych rąk trudno.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pod tv wygodna opcja jest pilot z klawiatura numeryczną.
Mam xiaomi stick 4k i działa płynnie. Ale przełączanie kanałów przez +/- jest słabe 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marcin0216 Wydaje mi się, że możesz dokupić pilot z klawiaturą. Chyba coś takiego?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No wiem, jestem mądry po szkodzie 🤣 ale sticki z philipsa czy thompsona z pilotem fabrycznym, cenowo mniej wiecej na to samo wychodzi co dodatkowy 😉
Dzieki za link