- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Witam, powiedzcie mi czemu np. samsung S8 bez abonamentu na raty kosztuje (20 rat x 89zł) 1780 zł, a jakbym chciał go kupić w abonamencie np. z orange love kosztuje (24 raty x 92 zł) 2208 zł.
Orange chyba chce odstraszyć swoich klientów bo mi się taka polityka cen telefonów nie podoba bo się nie szanuje klientów którzy chcą przedłużyć wyższy abonament...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Przy tej opcji "bez abonamentu" też musisz mieć aktywną usługę mobilną na abonament. Przy Orange love marża z komórki jest niewielka więc ceny telefonów nie zawsze porywają.
Możesz też wziac raty a potem przedłużyć bez urządzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Nawet przy planie komórkowym wzbogaconym ten telefon jest droższy (1848 zł - suma wszystkich rat).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Mam pięć usług w orange które mi się kończą i zamierzam je wszystkie utrzymać ale irytują mnie ceny telefonów bo w sklepach "AGD" te ceny są porównywalne a czasem i tańsze niż w Orange dla osób przedłużających umowe lub kilka umów...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Cały czas patrze na to pod kątem biznesowym z mojej perspektywy. Dlatego szanując klienta uważam, że Orange powinno zachęcić przy przedłużaniu umowy klientów aby zostali w sieci podpisując umowę lojalnościową przynajmniej na 24 miesiące a nie dawać np. za Samsunga S8 cenę wyższą niż na wolnym rynku ! Nie podoba mi się taka polityka tej firmy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
Mówisz aby zadzwonić na 510 100 100 do działu utrzymania klienta. Myślałem o tym... Widzisz umowy mi się kończą 20.12 więc do 27.12 nie mogę czekać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz