- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
mozesz zadzwonic na nr 510 100 100 i popros aby Cie przelaczyli na dzial utrzymania klienta.
podobno po to zostaly wydzielone raty aby klient wiedzial ile placi za usluge a ile za sprzet. tylko ze przy roznych kwotach abonamentowych te urzadzenie zmienia swoja wartosc 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
20% kwoty abonamentu to już coś by było 🙂 mi się szykuje przedłużenie na kwote 120zł (suma abonamentów), wiec 20% z tego to prawie 25zł czyli biorąc telefon za 50zł ratę to juz tak jakby o połowe było by taniej za urządzenie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
@Ytek 10zl wychodzi Ci najmniej rabatu na numerze. Tez możesz podpytac czy dostaniesz zniżkę na słuchawkę (mi się w tamtym roku udało wyrwać -5zl miesiecznie na racie). W tym juz nie.
Nie wiem czy taniej gdzieś bym dostał abo, a tak za 9.99zl no limit rozmowy/sms/MMS 10GB 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ceny telefonów
No i dzisiaj pod *220 (bezpłatny numer) przy drugim podejściu udało mi się wynegocjować:
-Orange LOVE (neostrada + komórka) 79.99zł
-2 numery (wszystko bez limitu + 10gb) po 9.99zł
Czyli za trzy numery i neostrade 99.97zł 🙂 Jak dla mnie OK bo w salonie to samo proponowali za 120zł czyli 20zł więcej w skali dwóch lat 480zł 🙂 I proponowała Pani jeszcze 5zł tańszy telefon w pralnie komórkowym standard ale moim zdaniem nie ma co wybrać bo taniego alkatela czy xiaomi mi nie potrzeba a fajniejsze telefony mimo rabatu i tak wychodziły drożej niż na wolnym rynku;/
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »