- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
w jaki sposób mogę zamówić na www kolejny Smart plan dodatkowy z przeniesieniem numeru do posiadanego Smart planu wspólnego?
Próbowałem znaleźć tę ofertę na stronie, ale bezskutecznie.
pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ppp napisał: w jaki sposób mogę zamówić na www kolejny Smart plan dodatkowy z przeniesieniem numeru do posiadanego Smart planu wspólnego?Próbowałem znaleźć tę ofertę na stronie, ale bezskutecznie.
Przez stronę www nie da sie tego zrobić. (Właśnie z powodów, o których napisał już wyżej @Piotrekk85).
Ale w kontakcie z BOK - już owszem , przy pewnych warunkach:
- Smart Plan LTE Dodatkowy mogą kupić tylko Ci, którzy posiadają już Smart Plan LTE Główny;
- Smart Plan LTE Główny mogą kupić tylko Ci, którzy posiadają Kartę Dużej Rodziny.
Wiem, bo sam z tego prawa skorzystałem ok. 2 tygodni temu .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zamówienie kolejnego dodatkowego numeru do Smart Planu Wspólnego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ppp napisał: w jaki sposób mogę zamówić na www kolejny Smart plan dodatkowy z przeniesieniem numeru do posiadanego Smart planu wspólnego?Próbowałem znaleźć tę ofertę na stronie, ale bezskutecznie.
Przez stronę www nie da sie tego zrobić. (Właśnie z powodów, o których napisał już wyżej @Piotrekk85).
Ale w kontakcie z BOK - już owszem , przy pewnych warunkach:
- Smart Plan LTE Dodatkowy mogą kupić tylko Ci, którzy posiadają już Smart Plan LTE Główny;
- Smart Plan LTE Główny mogą kupić tylko Ci, którzy posiadają Kartę Dużej Rodziny.
Wiem, bo sam z tego prawa skorzystałem ok. 2 tygodni temu .