- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć. Widząc, że są Orange typu Love, Free, Flex czy Mój Orange nie mam pojęcia gdzie jest kulmulacja GB w roamingu. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć? 😄
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gawron12 od jakiegoś czasu w ofercie na kartę, pakiet nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y + GB jest kumulacja GB krajowych i w roamingu UE. Najlepiej wykupić pakiet cykliczny za 31 zł lub 35.
U siebie na koncie mam już skumulowane ponad 58 GB transmisji danych w roamingu UE:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W którym Orange i jakiej ofercie można mieć kulmulację GB w roamingu?
@Gawron12Najnowsza oferta abonamentowa https://nasz.orange.pl/t5/Abonament/Roaming-w-Unii-i-poza-Uni%C4%85-Europejsk%C4%85-w-ofercie-z-abon...
Informacja ogólna https://www.orange.pl/omnibook/roaming-na-swiecie#scrollNav-12
O kumulacji w tej nie słyszałem, za to można dokupić pakiet w miarę potrzeb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, w ofercie na kartę FREE w ramach usługi Rozmowy SMSy i MMSy bez limitu do wszystkich + GB.
PKT. 9. Środki (gigabajty) w ramach pakietów danych w kraju i w roamingu UE z kolejnych aktywacji Usługi sumują się.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Gawron12 od jakiegoś czasu w ofercie na kartę, pakiet nielimitowane rozmowy, SMS-y, MMS-y + GB jest kumulacja GB krajowych i w roamingu UE. Najlepiej wykupić pakiet cykliczny za 31 zł lub 35.
U siebie na koncie mam już skumulowane ponad 58 GB transmisji danych w roamingu UE:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za info! Miłego dzionka! 😉