- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
12-08-2017
14:32
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
14:32
Witam Mam obecnie telefon stacjonarny i internet. W związku z tym, że skonczyła się umowa miły pan zadzwonił z ofertą i wstępnie umówiliśmy się na to, że dołożę do tego jeszcze abonament komórkowy za złotówke. Niestety w umówionym terminie zadzwoniła pani, która nic nie wiedziała i powiedział, że nie da się mieć tych trzech usług a tylko cztery. Nie potrzebuje telewizji ponieważ nie mam tv, to powiedziała, że dekoder mogę zostawić w szafie. Niestety nie zapamiętałem nazwiska osoby z którą wcześniej rozmawiałem. Ma ktoś może tylko trzy usługi? Da się tak czy trzeba mieć dekoder w szafie( wzięcie dekodera nie zwiększa kwoty opłat) pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Etykiety:
1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE
Rozwiązanie:
12-08-2017
14:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
Są różne oferty, w ramach promowanego pakietu Orange Love (89zł) często wychodzi taniej niż brać telefon+internet+komórka mimo, że w pakiecie jest tv.
Sugerowałbym kontakt z infolinią http://orange.pl/kontakt - tam można sprawdzić czy były zamówienia. Być może dzwoniono do Ciebie z działu "wychodzącego" - wtedy zamówienia mogą być wprowadzone po kilku dniach.
Ew. napisz ile obecnie płacisz (porozbijaj opłaty na składowe) i co Cię interesuje - to może coś podpowiemy.
Sugerowałbym kontakt z infolinią http://orange.pl/kontakt - tam można sprawdzić czy były zamówienia. Być może dzwoniono do Ciebie z działu "wychodzącego" - wtedy zamówienia mogą być wprowadzone po kilku dniach.
Ew. napisz ile obecnie płacisz (porozbijaj opłaty na składowe) i co Cię interesuje - to może coś podpowiemy.
11 ODPOW. 11
12-08-2017
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
Są różne oferty, w ramach promowanego pakietu Orange Love (89zł) często wychodzi taniej niż brać telefon+internet+komórka mimo, że w pakiecie jest tv.
12-08-2017
15:18
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
15:18
Trzy usługi
Dzięki za szybka odpowieź:-). Płacę 89 pln miesięcznie za internet 10 mb i telefon domowy. Pan zaproponował mi te same opłaty za 80 mb internet, telefon domowy bez ograniczeń, telewizje i komórkę, również bez ograniczeń. Powiedziałem mu, że nie chce komórki ani telewizji to wtedy umówiliśmy się wstępnie, że zostaje jak jest czyli telefon domowy i internet za 89 pln z tym, że prędkość będzie zwiększona do 80 mb.( We wcześniejszym poście źle to opisałem). Dopiero poźniej doszedłem do wniosku, że jak za 1 pln to komórka również się przyda. Jednak pani z infolini powiedziała, ze tak się nie da i musze mieć tv.
pozdrawiam
12-08-2017
15:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
16:45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
16:58
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
16:58
Trzy usługi
No to samej komórki za 1 zł chyba się nie da. Cały pakiet Orange Love zostaje.
12-08-2017
17:10
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
17:38
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
17:38
Trzy usługi
I zwróć uwagę na jeden szczegół: telefon stacjonarny w pakiecie jest telefonią internetową (voip), a nie analogiem.
12-08-2017
18:33
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
12-08-2017
18:34