- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
Witam.
MOja mama posiada usługę tel. stacjonarnego u operatora Novum. Umowa kończy jej się w połowie stycznia 2017r. Chciałaby sie przenieść z numerem do Orange.
Czy istnieje opcja aby konsultant/doradca przyjechał do domu celem zawarcia umowy?
I drugie pytanie:
Posiada Ona także tel. na kartę w Orange. Czy są jakieś ciekawe wspólne abonamenty dla takich dwóch usług?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
Trzeba pójść do salonu (najlepiej firmowego, ale w partnerskim też powinno się udać).
Niestety przez infolinię nie przeniesiesz numer stacjonarnego od operatora alternatywnego.
Ew. jeśli to mus w domu, to może znajdziesz jakiegoś lokalnego przedstawiciela handlowego? ew. podejść do lokalnego salonu i podpytaj czy nie mają namiarów do kogoś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
@wernicjusz - złóż zlecenie w Orange na przeniesienie numeru , w żadnym wypadku nie wypowiadaj w Novum bo będą problemy proceduralne!
Przejdź się do salonu Orange, przedstaw sytuację, może kogoś podeślą albo powiedzą jak wypełnić pełnomocnictwo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
Właśnie dlatego najpierw wolę zasięgnąć języka co by później sie nie wqurw..ać.
Wporządku. Czyli jednak będę musiał sie z Mamą udać do salonu. Co do prepaidu to nie jest to taka sztywna opcja. Zastanawiałem się nad czymś takim jak abonament wspólny. Tylko czy można podpiąć pod takie rozwiązanie stacjonarny i powiedzmy jakiś abonament?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
Może i dobrze radzicie Panowie, moja babcia swojego czasu była w tej sieci i...........były tak duże problemy z przeniesieniem numeru do Orange że...twało to prawie 2 miesiące. @wernicjusz a zależy Ci na tym by utrzymac ten numer, czy możesz dostać inny numer, z nowej puli od Orange?? Ma to dla Ciebie jakieś znaczenie??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tel. stacjonarny
ps. wiem że napisałeś że chciałbyć przenieść dany numer.......bo gdybyś napotkał na problemy takie jakie przechodziła moja babcia to.....lepiej byłoby tam wypowiedzieć umowę i nastęnie złożyć nowe zamówienie w Orange. Piszę na przykładzie własnych doświadczeń. Ale może teraz jest inaczej, ta sytuacja byłą parę lat temu, więc.......może teraz jest trochę inaczej.