- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Specjalna oferta na światłowód.
Witam serdecznie, mam zapytanie czym kierujcie się udostępniając w jednej lokalizacji specjalne oferty a w innych już nie. Mieszkam w Lublinie na mojej ulicy jest poza Orange FTTH, Netia ze swoim światłowodem (GPON) i dwie kablówki Vectra i UPC. Na ulicy obok operatorzy są tacy sami a oferta jest całkiem inna.
Moja babcia gdyby chciała łącze 1 gigabit z TV pakiet optymalny zapłaciła by 99.99 zł, ja za taki sam pakiet zapłaciłbym 119,99 zł. Na ofertę nie ma wpływu oferta konkurencji, bo dostępni operatorzy są tacy sami,
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie to bloki, duże osiedle w Lublinie. U mnie jest taka sama oferta jak na stronie orange.pl, ale na ulicy obok jest cena niższa o 20 zł. Pewnie oferta pod adres, gdzie jest duża konkurencja.
Z resztą u mnie wszyscy operatorzy mają specjalne promocje, Np. UPC oferuje u mnie umowa na rok Internet 1 gigabit, pakiet 180 kanałów TV za 119.99 zł To jest oferta ogólna u mnie do tej umowy dodają na całą umowę HBO iHBO Go, Canal+ Prestige i Eleven Sport. Wszystko na całą umowę, czyli 12 miesięcy. Netia daje 4 czasami 6 miesięcy bez opłat,zależy od miesiąca i promocji później 99.99 zł za łącze 1 gigabit i pakiet ok 100 kanałów TV, umowa na dwa lata. Tak to już jest jak jest duża konkurencja 🙂 Trzeba walczyć o klienta a nie jeszcze dowalać jakieś śmieszne opłat za utrzymanie łącza.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja bym powiedział, że stosuje, tylko zróżnicowane i inaczej je nazywa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sebagit007: ale przepraszam, kogo pytasz? Zdajesz sobie sprawę że na tym forum to w zasadzie tylko użytkowników spotkasz, nie jest to oficjalny support operatora tylko bardziej forum "samopomocowe". Pytania typu "czym kierujecie się" trafiają w najlepszym razie na ziemię ubitą...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sami konsultanci BOK traktują forum jako drugą linię wsparcia, to i taki styl pisania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@sebagit007 tak jak wyżej napisał @Piotrekk85 Orange nie pobiera opłaty utrzymaniowej za łącze, które znajduje się bloku, skoro masz lepsze oferty u konkurencji to wybierz tą która najbardziej Ci odpowiada. Napisałeś tu z hortensjami jakby forum ustalało ceny za pakiety, tutaj staramy się pomagać sobie wzajemnie i jesteśmy w większości klientami Orange (powtarzam klientami nie pracownikami operatora).
Nie tu powinieneś kierować swoje żale na cenniki, nie ten adres.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odnośnik do forum jest na oficjalnej stronie Orange. Kiedyś podobne forum miało UPC i tam moderatorami byli pracownicy UPC. Można było wiele spraw załatwić poprzez nich. Czasami coś, co nie mieściło się w procedurach firmy. Np. do prędkości internetu dawali określony router. Ale mi wymienili na inny, który był tylko do łącza 1 gigabit. Na infolinii nie było można a na forum. Jakoś się dało, dlatego tym się zasugerowałem.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »