- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przeniesienie numeru - rabat do abonamentu?
Witam forumowiczów : )
Posiadam pakiet Telefon HD + Neostrada + TV + telefon komórkowy. Czy przenosząc do Orange dodatkowy numer komórkowy (mój główny numer), przysługuje mi rabat 20zł do abonamentu, przewidziany dla klientów Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marbar jeszcze parę dni temu namawiano mnie na kolejny numer do posiadanych (Orange Love 4 w 1 i niezależny numer)... konsultant zapewniał, że do nowego numeru przysługuje rabat... w takiej kalkulacji plan komórkowy 39.99, a po rabacie 19,99...
zaktualizowałem
Zgodnie, ze stroną na której możesz wybrać ofertę w wariancie "przenoszę" numer - jest tam checbox "Pokaż rabaty dla Klientów Orange" więc także przy przenoszeniu numeru klient posiadający usługi uprawniające do rabatu, taki rabat dostaną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki za odpowiedzi. Cały pakiet jest w usłudze Orange Love, więc to kryterium spełniam. Jeszcze jedno pytanie, czy orientuje się ktoś, jak na dzień dzisiejszy wygląda możliwość przeniesienia numeru przed 120 dniem? Jakiś czas temu w salonie otrzymałem informację, że można tego dokonać wcześniej, z tym że Orange zgłosi do obecnego operatora ten fakt właśnie dopiero na maksymalnie 120 dni przed upływem obecnej umowy (nie chcę zrywać obecnej umowy z fioletowymi, przeniesienie z zachowaniem okresu obecnej umowy).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli coś nie wyjdzie, zostajesz z umową na numer tymczasowy.