- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z wykupieniem oferty na światłowód
Dzień dobry,
anulowałem wcześniejsze zamówienie na Orange Światłowód, ponieważ chciałem skorzystać z aktualnie dostępnej, korzystniejszej oferty. Po anulowaniu próbuję złożyć nowe zamówienie na tym samym koncie, ale pojawia się komunikat, że mam już usługi Orange i system nie pozwala mi przejść dalej.
Kontaktowałem się już wcześniej z obsługą. Usłyszałem, że sprawa zostanie sprawdzona i ktoś do mnie oddzwoni po rozwiązaniu problemu, ale do tej pory nie dostałem żadnego telefonu ani informacji. Co mogę jeszcze zrrobić w tej sytuacji? Pozdrawiam serdecznie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartk000 niestety musi minąć kilka dni, żeby system "się wyczyścił" i pozwolił na nowe zamówienie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartk000 anulowanie zamówienia, to usunięcie go z kilku systemów, zarówno tych dotyczących danych jak i systemów technicznych ( związanych z nadaniem zasobów, czy wykonania prac technicznych związanych z przygotowaniem łącza) .
Tych czynności i procesów jest wiele i odkręcenie ich zajmuje sporo czasu, w zależności na jakim etapie były jak anulowałeś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Bartk000 Nie możesz zamówić przez telefon, podczas rozmowy z konsultantem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie mogę u nich też występuje problem. Chociaż sami też do mnie dzwonili z ofertą.