Problem z wykupieniem oferty na światłowód

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Dzień dobry,

anulowałem wcześniejsze zamówienie na Orange Światłowód, ponieważ chciałem skorzystać z aktualnie dostępnej, korzystniejszej oferty. Po anulowaniu próbuję złożyć nowe zamówienie na tym samym koncie, ale pojawia się komunikat, że mam już usługi Orange i system nie pozwala mi przejść dalej.

Kontaktowałem się już wcześniej z obsługą. Usłyszałem, że sprawa zostanie sprawdzona i ktoś do mnie oddzwoni po rozwiązaniu problemu, ale do tej pory nie dostałem żadnego telefonu ani informacji. Co mogę jeszcze zrrobić w tej sytuacji? Pozdrawiam serdecznie 

image.png
4 ODPOW. 4

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2620
  • 12359
  • 76

@Bartk000  niestety musi minąć kilka dni, żeby system "się wyczyścił" i pozwolił na nowe zamówienie.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16304
  • 68229
  • 880

@Bartk000 anulowanie zamówienia, to usunięcie go z kilku systemów, zarówno tych dotyczących danych jak i systemów technicznych ( związanych z nadaniem zasobów, czy wykonania prac technicznych związanych z przygotowaniem łącza) . 

Tych czynności i procesów jest wiele i odkręcenie ich zajmuje sporo czasu, w zależności na jakim etapie były jak anulowałeś.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4468
  • 22412
  • 104

@Bartk000 Nie możesz zamówić przez telefon, podczas rozmowy z konsultantem?

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 2
  • 0

Nie mogę u nich też występuje problem. Chociaż sami też do mnie dzwonili z ofertą.