- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam wszystkich użytkowników,
W związku z przeprowadzką w przyszłym roku, zastanawiam się nad skorzystaniem z usługi Orange Love, gdyż będzie to jedna z lepszych ofert w docelowym miejscu.
Mam pytanie odnośnie konfiguracji odpowiedniego pakietu (może ktoś z was miał podobny temat).
Zastanawiam się czy taka konfiguracja jest możliwa:
- Pakiet TV
- Internet Domowy
- Telefon stacjonarny (jako część pakietu)
- 2x abonament komórkowy z urządzeniami
Odnośnie pierwszych trzech punktów, nie mam wątpliwości. Natomiast, nie mogłem wyszukać informacji nt. dwóch abonamentów komórkowych z urządzeniami w ramach tej samego pakietu. Z tego co mi wiadomo to do konfiguracji można dorzucić jeden abonament komórkowy wraz z urządzeniem.
Nigdy wcześniej nie korzystałem z usług Orange, także byłaby to dopiero pierwsza umowa.
Ktoś z was spotkał się już z taką konfiguracją?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rein Według informacji na stronie z ofertą możliwe jest połączenie w pakiecie kilku kart SIM. Wielu użytkowników uważa, że nie warto kupować telefonu w ramach umowy na usługi, bo często się przepłaca. Poza tym brandowane (markowane) telefony najczęściej zdecydowanie później "dostają" aktualizacje systemu (android) ... więc... namawiałbym do przeanalizowania tego rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Rein Według informacji na stronie z ofertą możliwe jest połączenie w pakiecie kilku kart SIM. Wielu użytkowników uważa, że nie warto kupować telefonu w ramach umowy na usługi, bo często się przepłaca. Poza tym brandowane (markowane) telefony najczęściej zdecydowanie później "dostają" aktualizacje systemu (android) ... więc... namawiałbym do przeanalizowania tego rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love - oferta/konfiguracja
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za informację, Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie się zastanawiam na przejście na ORANGE LOVE z tym ,że abonamenty komórkowe na 5numerów kończą mi się w lutym 2018 ,ORANGE FIBER 600Mbits z telewizją i telefonem stacjonarnym ,którego nie mam pod koniec maja 2018 i dodatkowo mobilnym internetem na tablet w lipcu 2018 roku.
Ciekawi Mnie czy oferta będzie lepsza od tego co mam teraz gdy wezmę dodatkowo na jeden numer telefonu abonament ze smartfonem Huawei Mate 10Pro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś