Nowa umowa (światłowód) podłączenie gdy aktualna umowa innego operatora jeszcze nie wygasła

ROZWIĄZANE

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 197
  • 604
  • 2

Nowa umowa (światłowód) podłączenie gdy aktualna umowa innego operatora jeszcze nie wygasła

Cześć,

Melduję,że wszystko działa.

Technik przepiął usługę i podłączył router (była zamówiona asysta instalacyjna).Net śmiga😉

Wiecie kiedy na koncie orange pojawi się usługa? Zakładałem je kilkanaście dni temu.

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15695
  • 64676
  • 829

@Tomiii  po skompletowaniu zamówienia plus dwa, trzy dni. Tak zwyczajowo 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8809
  • 35774
  • 299

@Tomiiinapisał(-a)

Cześć,

Melduję,że wszystko działa.

Technik przepiął usługę i podłączył router (była zamówiona asysta instalacyjna).Net śmiga😉

...

No to super wiadomość przed Świętami! Witaj w gronie (mam nadzieję) szczęśliwych użytkowników technologii światłowodowej (od jedynie słusznego dostawcy).

Jak pierwsze wrażenia?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 197
  • 604
  • 2

@j131 

Trudno pisać o wrażeniach bo jest to internet nie dla mnie,ale formlanie dla mnie😉

Mogę takie małe podsumowanie dać.

Pod względem organizacji to nieco słabo i nie żebym winił techników/pracowników bo pracy zapewne sporo a warunki teraz też trudne.

W czwartek dzwoniła osoba ustalająca terminy montażów i zależało jej by umówić termin na sobotę-zgodziłem się,technik nie przyszedł.

W poniedziałek (docelowy termin) technik przyjechał o 16:00,ale wcześniej kontaktowałem się właśnie z tą osobą z czwartku.

Sama instalacja przez technika bardzo szybka.

Po instalacji przyszedł sms o zrealizowanej usłudze i o wystawieniu opinii (oczywiście wszystko na 5).

Tyle tylko,że te smsy otrzymywałem jeszcze do godziny 19:00 😄

Najlepszy był sms o 18:00 żeby potwierdzić wizytę technika na montaż tego samego dnia od godziny 12:00 do 16:00😅

No tutaj system coś się zakręcił.

Internet osiąga prędkości z umowy.Aplikacja na telefon ( podobna jak u konkurencji) naprawdę fajna.

Ofertę miałem dość dobrą I już na starcie otrzymałem o wiele więcej niż u innych👍