- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mobilny internet USB LTE niepełnosprawnych
Witam serdecznie chciałem, państwo u was zależy z Krakowa od Niepołomice zasięgu Niepołomice ,ul. Zabierzowska 37 Niepołomice chciałem brać abonamet za 1Zł urządzenie LTE w tym od pierwszego cennika są przejmujecie z udogodnieniach dla niepełnosprawnych bo jestem niepełnosprawnych nie wiem możecie możliwość połączyć razem na wystawienia jeden faktury jakiś określić tylko USB był dobry Damian Eliasz A można zamówić u was sprzęt tym kartę SIM stałej a bedą internet nielimitowanie na 4G Utrla bez ograniczenia umowa na okres a potem bedziemy zgłoś przed na stałej a jeżeli państwo nie przejmujecie z okresu no bierzemy na 2 lata ale można zawieszać faktury a internet powinno działanie za aktywacja 1zł za urządzenie na niepełnosprawnych w tym LTE Utra, bez limitu GB prędkość mocny. ale można czy nie tak a jezeli nie no nie bierzemy tylko tak pytałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Prawie wszystko jest możliwe, o czym piszesz. Niestety nie ma tylko rabatów, ale i tak oferta jest dosyć porównywalna jak w innych firmach.
Tylko napisz w czym możemy Ci dokładniej pomóc. Czy chcesz by ktoś do Ciebie zadzwonił i przyjął zamówienia? Czy chcesz zamówić konsultanta do domu? Ew. czy chcesz podejść do salonu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
chodziło że zefateon myśle macie dostepnych USB LTE wtym dodatkowe połaczenie mojego komórkowy razem USB można zrobic ale bez rabatów tylko dla Niepełenosprawnych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś