Nie można wyświetlić tego widżeta.

Love znika z oferty? Nowy pakiet z TV.

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 256
  • 974
  • 0

@PARANOJAnapisał(-a)

@Praziomeknapisał(-a)

Nie sztuka się chwalić 205 kanałami wśród których są są takie rarytasy jak  Poloniq  1, Tele 5 i inne badziewia na wysokich miejscach.  Jeszcze pewnie w to wliczone ukraińskie kanały.

A ja się pytam gdzie Love Nature 4K, Da Vinci, kanały promująca muzykę Jazz i inne? 

Ktos inny powie po co badziew typu da Vinci czy jazzowe kanały muzyczne. 

Bądź poważny nie każdemu da się dogodzić.

Poważna oferta jest taka, gdy znajdujemy w niej co nam pasuje a nie pomiijana jest pewna grupa odbiorców. 😉

Dla mnie za mało kanałów UHD, wspomniana powyżej tematyka i znalazło by się jeszcze z kilka niedociągnięć. 😜 

*Może kiedyś Oranage pójdzie śladem innych kablówek i podzieli ofertę  na tematyczne i będzie można płacić za to co nam odpowiada.. 😉 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 669
  • 2845
  • 5

Serio? oczekujecie że oferta orange będzie jeszcze kiedyś konkurencyjna?

Orange ma dobry stabilny internet FTTH atrakcyjny cenowo tylko dla nowych klientów

Wszystkie usługi jakie posiadam są niezależne 
FTTH Orange
Numer komórkowy T-Mobile 
Telewizja satelitarna Canal+ (oferta dla przedłużających umowę)

Cenowo wychodzi podobnie ale kanałów tv mam dużo więcej, w tym canal+canal+ super sport i eeleven sports za 0 na całą umowę. 

Abonament komórkowy bez limitu danych i bez limitu prędkości

internet FTTH od orange 
Nie mam telefonu stacjonarnego po ip z którego i tak bym nie korzystał 
Mam niezależne umowy co daje. dużo więcej elastyczności niż w przypadku orange LOVE 

Jeśli brać cokolwiek od orange to tylko światłowód, który nie jest może. najtańszy ale za to stabilny, szybki i praktycznie bezobsługowy i do tego ewentualnie Orange Flex.

TV albo sat albo subskrypcja.

Love jest wygodne ale nigdy nie było opłacalne a już na pewno nie na przedłużeniach.  

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 256
  • 974
  • 0

@_Artek_  T- Mobile faktycznie jest bardziej konkurencyjny jeśli chodzi o telefon?

Nawet biorąc  światłowód od Orange.. Za parę miesięcy dokładnie to sobie sprawdzę.

😉

W Orange jest wogóle jakiś okres karencji przenosząc nr do innego operatora a gdybym zostawił tylko internet? Mam obecnie usługi w Love.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 669
  • 2845
  • 5

@Praziomek Zgodnie z regulaminem forum nie mogę podawać szczegółów ofert konkurencji także nawet gdybym chciał nie bardzo mogę Ci pomóc ale każdy z nas ma wyszukiwarkę a w erze czata G.P.T porównywanie ofert zajmuje dosłownie kilka minut:) i żeby nie było KOCHAM ORANGE Macie wspaniały szybki światłowód FTTH a nie oszukany internet "światłowodowy" na kablu. koncentrycznym jak u konkurencji:))

Przejrzałem stronę orange i faktycznie wygląda to tak jakby klasyczny LOVE znikną z  oferty 
Nie proponują już iptv ani telefonu voip a pakiet danych w abonamencie komórkowym zmniejszyli z nielimitowanego na 300GB miesięcznie. 

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 39
  • 139
  • 2

Myślę, że trzeba mieć na uwadze to, że dla operatora telekomunikacyjnego telewizja jest tylko dodatkiem do internetu. O czym świadczy m.in nowa oferta Orange, Więc raczej bym nie liczył na jakieś rozczulanie się nad mniejszymi pakietami.

Osobiście po kilkunastu latach porzuciłem kablówkę, przejęta przez fioletowych, bo telewizja pod wodzą nowego właściciela zmierza w kierunku streamingu. Wybrałem światłowód Orange, a telewizję od C+ (oferta sat, ale odbiór online). I jak na razie mi pasuje.