Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego wybraliście Orange jako swojego operatora ? :)

Januszbba
Poziom 18, Badacz Przestworzy

Jak w temacie Czym orange  wyróżnia się według Was na tle konkurencji pod względem tv , internetu domowego , mobilnego oraz oferty na kartę i na abonament. ? Odpowiedzi mam nadzieję pomogą nowym użytkownikom lub i też starym użytkownikom forum w podjęciu decyzji że jednak warto być w orange.  

*Temat przeniesiony z działu "O społeczności" - moderator Wojciech.

30 ODPOW. 30
Highlighted
ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Januszbba dla mnie najbardziej odpowiada w Orange pakiet bez limitu + GB za 25 zł.

Ciekawa jest też oferta FLEX, gdzie są naturalne zabezpieczenia przed SMS-ami premium i połączeniami wysokopłatnymi. Idealne rozwiązanie dla dzieci i osób starszych. Łatwa kontrola i wszystko samemu można wykonać w apce.

Poza tym ogólnie Orange ma niezły zasięg w kraju.

slav72
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@Januszbba  ja powiem krótko - internet na światłowodzie i wszystko jasne 

j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

@Januszbbanapisał(-a)

Jak w temacie Czym orange  wyróżnia się według Was na tle konkurencji pod względem tv , internetu domowego , mobilnego oraz oferty na kartę i na abonament. ? Odpowiedzi mam nadzieję pomogą nowym użytkownikom lub i też starym użytkownikom forum w podjęciu decyzji że jednak warto być w orange.  

*Temat przeniesiony z działu "O społeczności" - moderator Wojciech.

Do Orange przeszedłem wyłącznie dlatego, że firma jako jedyna zaoferowała mi światłowód. Wyboru w tym zakresie nadal żadnego nie mam, więc i o porównanie byłoby trudno. Jak ktoś inny ma wybór, to musi sam zdecydować co mu bardziej pasuje, ja go na pewno nie będę przekonywał. Mogę poinformować jak wygląda usługa, z wszystkimi wadami i zaletami, oczywiście jeśli będzie sobie tego życzył. Kto pyta, przepraszam, czyta, nie błądzi...

Januszbba

Jeśli chodzi o światłowód z orange jestem bardzo zadowolony ping 5 prędkość pobierania i uploadu stabilna jest super.  

Januszbba

@ketrasaArtur  Co do zasięgu to myślę nad zmianą operatora na kartę na orange bo play ma kiepski zasięg w mieście..

ketrasaArtur
Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny

@Januszbba fioletowy działa dobrze pod warunkiem, że jak pojawi się nowy nadajnik, to wszyscy na raz nie przejdą z usługami.

Przed zmianą operatora proponuję zakupić startery i sprawdzić, jak działa sieć głównych operatorów w Twojej lokalizacji.

Anonim
Nie dotyczy

Mam tylko prepaid w Orange, dobry zasięg i usługi, umiarkowane ceny vs konkurencja, choć obecne podwyżki, zmuszają mnie do przeniesienia, kilku numerów do wirtualnego operatora, lepsza taka opcja, niż wygaszanie numerów

Januszbba

@ketrasaArtur  dobra myśl będę miał porównanie

Anonim
Nie dotyczy

Pakiet mają moi rodzice. Zaczęło się lata temu od stacjonarnego. Potem dołączyła Neostrada. Potem połączenie z telewizją a następnie dopięcie numeru babci do oferty. Do zeszłego roku oferowali oszałamiającą prędkość do 10 Mb/s ale to była jedyna dostępna opcja internetu kablowego. W zeszłym roku pojawiło się upragnione przez wielu światełko więc teraz naprawdę fajnie to wygląda.