- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dlaczego otrzymałem odmowę na zakup telefonu?
Witam chciałem zakupić telefon w abonamencie ale mi odmówiono jestem młody 19 lat ale dochód mam stały i nie zalegam z żadnymi płatnościami jak to jest kto może kupić ofertę z urządzeniem .
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
Tak domyślam się ale automatem dosłownie po 2 sekundach odrzucili mnie to nawet pewnie nie weryfikowali
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
Nie mam nic żadnych długów ani nigdy jeszcze nic nie brałem na siebie żadnej historii w bik
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
To możliwe to żeby zacząć mieć jakąś historie to najpierw coś tańszego pewnie powinienem wziąć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
Jeżeli masz stały dochód, nie masz długów etc. to potraktowano Cię po macoszemu. Niech na piśmie Ci odpowiedzą dlaczego nie możesz wziąć telefonu w abonamencie. Najlepiej skontaktuj się jutro z konsultantem na czacie w celu wyjaśnienia sprawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
@wscieklaewkanapisał(-a)Jeżeli masz stały dochód, nie masz długów etc. to potraktowano Cię po macoszemu. Niech na piśmie Ci odpowiedzą dlaczego nie możesz wziąć telefonu w abonamencie. Najlepiej skontaktuj się jutro z konsultantem na czacie w celu wyjaśnienia sprawy.
https://www.orange.pl/view/kontakt
Orange nie ma obowiązku informować o przyczynie odmowy zakupu telefonu i na pewno takiej nie dostanie. Weryfikacje "ręczne" są wyłączone i decyduje tu automat. Przyczyną odmowy jest tu zapewne młody wiek powiązany z chęcią zakupu być może droższego urządzenia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakup nowej oferty
@Arti_Kn_Plnapisał(-a)
@wscieklaewkanapisał(-a)Jeżeli masz stały dochód, nie masz długów etc. to potraktowano Cię po macoszemu. Niech na piśmie Ci odpowiedzą dlaczego nie możesz wziąć telefonu w abonamencie. Najlepiej skontaktuj się jutro z konsultantem na czacie w celu wyjaśnienia sprawy.
https://www.orange.pl/view/kontakt
Orange nie ma obowiązku informować o przyczynie odmowy zakupu telefonu i na pewno takiej nie dostanie. Weryfikacje "ręczne" są wyłączone i decyduje tu automat. Przyczyną odmowy jest tu zapewne młody wiek powiązany z chęcią zakupu być może droższego urządzenia.
Podejrzewam, że @Rafalbarcik10 chciał zakupić telefon w salonie. Ostatnio i ja miałam przykrą niespodziankę. Sprzedawczyni w pewnym salonie potraktowała mnie w sposób bardzo dla mnie nieprzyjemny, ale dobrze że była jeszcze druga Pani, która w miły rzeczowy i w błyskawicznym czasie załatwiła moją sprawę bez zbędnych komentarzy.
Moim zdaniem nie zaszkodzi gdy @Rafalbarcik10 skontaktuje się z konsultantem z BOK celem wyjaśnienia sprawy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »