- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam , w 2016 lub 17 podciagli mi pod dom niby internet . Nie interesowałem się tym bo mieszkalem gdzie indziej . Oferta z orange 20mb(tyle na jakiejś wydrukowanej katrce od przedstawiciela). Teraz po wprowadzeniu adresu wyswietla info że brak oferty . Kontakt na infolinie -kobieta o zerowym pojeciu tech wciska na dole 5g :).W puszcze na scianie przewod ziemny 2x2x0.5.
Opcja światłowodu za 4-5 lat(dane z strony rzadowej) . Da sie jeszcze zamówić ADSL z orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zwolik20 bierz jak możesz jakikolwiek mobilny. Bo ADSL nawet jeśli gdzieś jeszcze działa to coraz gorzej. Tak, że tych 20 to raczej byś nie osiągną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
@zwolik20 jeżeli obecnie brak oferty ADSL pod danym adresem, to nie ma możliwości realizacji i zamówienia takiej usługi. Orange od jakiegoś czasu nie inwestuje w stare technologie, a nawet likwiduje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
@zwolik20Za wiele nie tracisz. ADSL to max 20Mbps. Jeżeli jesteś w zasięgu 5G to proponuję zewnętrzny modem 5G dla stabilnego połączenia + Orange Flex bez limitu ( i bez umowy).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
@zwolik20 da się, ale nie wszędzie. Tam, gdzie już wdrażane są plany likwidacji łączy miedzanych już niestety nie
Wszystko zależy od tego czy konsultant może wprowadzić na adresie zamówienie. Zadzwoń na infolinię i sprawdź
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
No przecież dzwoniłem. 😀 czytamy ze zrozumieniem . 5g ? Od kiedy jestem w zasięgu zmusiło mnie do szukania innego rozwiazania. O dziwo lte bylo bardziej stabilne niż 5G . Ten sam modem, odleglosc do nadajnika zmniejszyła sie o połowę tylko klient niezadowolony 😀
A tak na marginesie to troche marnotrawienie pieniędzy budować infrastrukturę z ktorej się wycofują.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
A serio, to skoro na infolinii powiedzieli ci że nie, to na co liczysz tutaj? Miedzi jak nie muszą, to już nie obsługują...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Internet adsl ?
@zwolik20Internet mobilny wymaga zaangażowania od użytkownika końcowego. Ostatnio montowałem net LTE. Odległość od nadajnika w lini prostej 7.5km. Udało się osiągnąć stabilne 30Mbps. Oczywiście wskakuje czasem 70Mb, ale podczas wielu testów ani razu nie spadło poniżej 30. Jeżeli łapiesz 5G na 2100 to lepiej używać 5G niż LTE 2100 bo na takich nadajnikach LTE 2100 ma węższe pasmo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zwolik20 bierz jak możesz jakikolwiek mobilny. Bo ADSL nawet jeśli gdzieś jeszcze działa to coraz gorzej. Tak, że tych 20 to raczej byś nie osiągną.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy da się jeszcze zamówić ADSL z Orange?
Do nadajnika play 5g mam 2.5 km bez żadnych zabudowań. No cóż popróbuje z innymi operatorami . Temat do zamknięcia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy da się jeszcze zamówić ADSL z Orange?
@zwolik20 to i tak nie jest daleko, na pewno będzie lepiej niż ASDL.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »