- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chodzą plotki o całkowitej zmianie pakietów nc+ z kanałami Canal+. Co jeżeli przedłużę umowę i wezmę pakiet Extra+ z Canal+ Prestige a za 2 miesiące w ogóle nie będzie takich kanałów jak Canal+Seriale i w ogóle takich pakietów? Będzie można wypowiedzieć umowę? Bo o ile nc+ u siebie pewnie będzie próbowała przemigrować swoich klientów tak co do Orange to nie jestem pewien jak to będzie wyglądać.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym na początku listopada już dokonały się zmiany pakietów nc+ dla Orange. Jest tylko extra+, a nie ma comfort czy start. Jakoś nie wydaje mi się by ITI nagle kasując jeden kanał chce stracić wiele kasy, bo przełoży się też to na wiele kablówek, które C+ mają w ofercie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zmiana pakietu Canal+. Co wtedy?
A skąd te plotki?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z kilku stron na internecie (m.in. https://satkurier.pl/news/154329/nc-z-nowymi-pakietami-i-nowymi-stacjami-canal.html). Kolega mówił, że także wysłali mu ankietę co sądzi o potencjalnych nowych pakietach. Jak widać znika Canal+ Family, nsport i inne kanały są zastąpione pozostałymi. Dlatego jestem ciekaw jak Orange to rozwiąże.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym na początku listopada już dokonały się zmiany pakietów nc+ dla Orange. Jest tylko extra+, a nie ma comfort czy start. Jakoś nie wydaje mi się by ITI nagle kasując jeden kanał chce stracić wiele kasy, bo przełoży się też to na wiele kablówek, które C+ mają w ofercie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zobaczymy, mi akurat bardzo odpowiadałyby takie zmiany pakietowe. Może będziemy mądrzejsi w tym temacie w przyszłym roku 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś