26-12-2016
19:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-12-2016
19:34
Wyłączenie niektórych programów w telewizji Orange
Czytałem że Orange Sport i CBS Drama kończą nadawanie swoich kanałów czy to jest podstawa do rozwiązania umowy z Orange o ile mam te kanały gwarantowane w umowie?
Etykiety:
3 ODPOW. 3
26-12-2016
20:49
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-12-2016
20:49
CBS Drama nigdy nie była gwarantowana z umowie z Orange, co najwyżej z ITI lub Cyfrowym Domem na pakiet dodatkowy z nc+.
Orange Sport już od niecałych 3 lat nie jest gwarantowany, więc jeśli nie przedłużałeś umowy, to pewnie i tak niebawem umowa się kończy.
Oczywiście, że jeśli kanał był wpisany w umowę/regulamin/aneks/cennik jako gwarantowany, możesz zrezygnować z części umowy. Tylko każdy aneks czy zmiana prędkości neo już mogą stanowić przejście na nowe warunki (gdzie te kanały nie były gwarantowane), więc sugerowałbym dokładne przejrzenie papierów i/lub kontakt z BOK.
Orange Sport już od niecałych 3 lat nie jest gwarantowany, więc jeśli nie przedłużałeś umowy, to pewnie i tak niebawem umowa się kończy.
Oczywiście, że jeśli kanał był wpisany w umowę/regulamin/aneks/cennik jako gwarantowany, możesz zrezygnować z części umowy. Tylko każdy aneks czy zmiana prędkości neo już mogą stanowić przejście na nowe warunki (gdzie te kanały nie były gwarantowane), więc sugerowałbym dokładne przejrzenie papierów i/lub kontakt z BOK.
26-12-2016
20:56
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-12-2016
20:56
Umowa jest podpisana od lutego 2013 ale potem w 2015 byla przedluzana no i kończy mi sie z kwietniu 2017 roku.
26-12-2016
21:51
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
26-12-2016
21:51
To jeśli przedłużałeś w 2015 to na pewno już Orange Sport wypadł z gwarantowanych...