- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak podstawowych kanałów w FunPack Orange TV
Witam mam problem po wymianie Starego Dekodera UHD88 hybrydowy STB na nowy model Sagemcom WHD80 wraz z nową kartą w technologii satelitarnej i nowy Livebox 2.0 na ten sam model.Gdy instalowałem sprzęt i uruchomiłem go z nową kartą było wszystko dobrze od 17 Grudnia do 22 tego roku i wszystkie kanały były nagle rano 22 Grudnia nie było podstawowych kanałów TVP 1 itd dodam że 28 Listopada przedlużyłem umowę FunPack na Prostą promocje FunPacka pakiet TV optymalny w technologii satelitarnej mam TV podłączone przez kabel Scart bo to stary telewizor ale mam zamiar wymienić na nowy . Więc chodzi o to że nie mam tych podstawowych kanałów czytałem na forum Orange na ten temat próbowałem robić tak jak ludzie piszą i nic myślę że to jest spowodowane brakiem komunikatu na początku instalacji Dekodera chodzi o komunikat gdzie trzeba wpisać numer ID i kod poufny ale za pierwszym razem miałem taki komunikat i wszystko było ok aż do chwili gdy przestały działać kanały i wchodze informacje o Dekoderze na pilocie przycisk DCD adres IP jest adres MAC jest tylko brak numeru ID który wpisywałem przy pierwszym uruchomieniu Dekodera wchodzę na kanał TVP 1 i wyskakuje komunikat o zakupienia tego programu, ludzie piszą że trzeba na nowo przypisać uprawnienia do karty w dekoderze robiłem tak ale nic nie działa mimo ustawienia kanału TVP 1 na 20 minut lub godzinę i brak reakcji na kanale 4forfanTV też nic czy może być to spowodowane tym że Orange wyłącza do końca roku kanały podstawowe SD i będą same HD i stare telewizory na kablu Scart nie obsłużą tych kanałów proszę o pomoc .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mateusz24 Zadzwoń do BOK niech odnowią uprawnienia karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok tak zrobię dzięki za odpowiedź .