Nie można wyświetlić tego widżeta.

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6854
  • 28082
  • 224

Słaba jakość obrazu. Pikselizowanie i rozmazywanie na większości kanałów. Da się coś z tym zrobić?

To raczej nie soft. U mnie jest nadal stary, na ICU100.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 98
  • 361
  • 0

Republika- koncert sylwestrowy i powtórki. Jakość-katastrofa 

Wstyd taką jakość proponować..

Na Cyfrowym Polsacie wyglądało to lepiej.

• 98
  • 361
  • 0

Ostatnio miałem trochę wolnego czasu to potestowałem usługę. 

Jest zdecydowanie lepiej niż było. 

Zniknęły irytujące obwódki przy szybkim ruchu na ekranie i rozsypujący się obraz.

Nawet jest płynność obrazu na Comedy Central i innych kanałach. Nie zauważyłem irytującej na razie czkawki podczas oglądania.

Zobaczymy czy trend poprawy obrazu długo się utrzyma.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 445
  • 1432
  • 12

U mnie raczej bez zmian. Dla przykładu na TVN jest taka sama beznadziejna jakość w ruchu jak wcześniej.

• 98
  • 361
  • 0

Ja widzę jednak progres w kierunku poprawy jakości obrazu.

Aktualizacja IWU 200 wreszcie nastąpiła..

Czekam na uzupełnienie oferty telewizyjnej o kolejne programy. I będzie dobrze. 😉(nie będę się musiał rozglądać za konkurencją)

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2384
  • 9149
  • 35

czyli uważasz, że aktualizacja poprawiła obraz?

• 98
  • 361
  • 0

Jeszcze przed aktualizacją już było lepiej.

Dziś ją dostałem.  Wstępnie rano, spojrzałem - nic nie zepsuła. Jak na moje oko było ok., czyli jak najbardziej akceptowalnie.

Telewizor mam 65 cali.