- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozszerzenie oferty o CanalPlus
witam,
zamówiłem dziś z aplikacji mój orange dodatkową usługę w postaci pakietu Canal Plus. I tutaj zaskoczenie, umowa będzie w wersji papierowej. Mam czekać na kuriera. Dziwne, bo w poprzednim przypadku umowa była w wersji elektronicznej. Telefon do operatora, Pani nie wiedziała. Coś się zmieniło?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Profundis Rozumiem, że piszesz to tylko informacyjnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Profundis a nie dzieje się tak czasami że oczywiście zamówiłeś opcję dodatkową przez apkę Orange ale umowa jest osobna z C+ i to dlatego jest wersja papierowa umowy a nie elektroniczna jak w przypadku usług typowo od Orange 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Profundisnapisał(-a)witam,
zamówiłem dziś z aplikacji mój orange dodatkową usługę w postaci pakietu Canal Plus. I tutaj zaskoczenie, umowa będzie w wersji papierowej. Mam czekać na kuriera. Dziwne, bo w poprzednim przypadku umowa była w wersji elektronicznej. Telefon do operatora, Pani nie wiedziała. Coś się zmieniło?
Co masz na myśli przez "w poprzednim przypadku"? Zawierałeś już wcześniej umowę z Canal+?
Ja zawierałem umowę na Canal+ w styczniu, co prawda na wersję satelitarną ale też wersja pspierowa...