- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przejście przyciskiem (+) do następnego kanału i własna lista
► Wątek został wyodrębniony z tematu Lista Kanałów Orange IPTV - Moderator Wiktor ◄
czy przełączając kanały (+) po nr 46 przełącza na kanał 111 czy mamy 65 "pustych" kanałów?
czy istnieje możliwość układania własnej listy kanałów?
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
wmarlen napisał(-a):
czy przełączając kanały (+) po nr 46 przełącza na kanał 111 czy mamy 65 "pustych" kanałów?
czy istnieje możliwość układania własnej listy kanałów?
pozdrawiam
@wmarlenu mnie, jeśli numer nie jest zajęty to przeskakuje (dekoder WHD80) natomiast jeśli coś jest, ale nie mam "wykupionego" danego kanalu to jest info zadzwoń ... zamów.
Lista własnych kanałow, czyli ulubione... jest, ale ma ograniczoną liczbę które można wybrać... podobno też słabo się zapamiętuje - nie korzystam, więc jednoznacznie nie mogę potwierdzić/wykluczyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odświeżę temat 😉
Jak coś - to w Bazie Wiedzy jest fajny materiał (filmik) pokazujący, jak się ma rzecz z układem kanałów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Można dość szybko ustawić sobie "Ulubioną" listę kanałów. Strasznie męczące jest przechodzenie przez kilkanaście kanałów których się nie ma wykupionych. Swoją drogą powinniście dodać dodatkową listę kanałów do których ma się dostęp, uaktualnianą w momencie gdy dodajecie "darmowe pasma".